Trailer: Togo (2019)

Trailer: Togo (2019)

Stigao je prvi trailer za nadolazeći Disney+ film Togo, baziran na nevjerojatnoj istinitoj priči sa Willem Dafoeom u glavnoj ulozi.

Datum izlaska:

20. prosinac 2019.

Žanr:

Drama, avantura

Redatelj:

Ericson Core

Scenarist:

Tom Flynn

Glumci:

Willem Dafoe, Thorbjørn Harr, Michael Gaston, Julianne Nicholson, Christopher Heyerdahl, Michael McElhatton

Radnja ukratko:

Priča o haskiju Togu koji je predvodio pseću zapregu 1925. godine u utrci prema Nome, poznato kao Velika utrka milosrđa, u kojoj su timovi pasa transportirali antitoksin serum protiv difterije kroz teške uvjete dužine gotovo 700 milja kako bi spasili alkaški grad Nome od epidemije.

Trailer: Togo (2019)

Možda znate priču o legendarnom haskiju Baltu, koji je 1925. bio jedan od heroja Velike utrke milosrđa i prema kojem je nastalo odlični crtani film Balto iz 1995. Ove zime na novopečenu Disney+ streaming platformu dolazi ekranizacija još jedne nevjerojatne istinite priče o herojstvu čovjekovog najboljeg prijatelja – psa. Odnosno pseće zaprege na čijem je čelu još jedan pas-heroj – ostarjeli Togo koji pod vodstvom svog vlasnika Leonharda Seppala, norveškog trenera pasa koji je sa zapregom morao proći 700 sniježnih i hladnih milja kako bi u grad Nome, na Aljasci, dostavio lijek i spriječio epidemiju u ovom gradu kojeg je velika zima odsjekla od ostatka svijeta.

Trailer filma:

Similar Posts