TRAILER: BLACK WIDOW (2021)

TRAILER: BLACK WIDOW (2021)

Stigao je novi službeni trailer, prvi nakon godinu dana, za nadolazeći Marvelov film i tek drugi njihov sa solo superheroinom, Black Widow. Ovaj dugo očekivani trailer za dvadesetčetvrti film Marvelovog Filmskog Svemira pogledajte u članku.

Datum izlaska:

9. srpanj 2021.

Žanr filma:

Akcija, avantura, sci-fi, superhero

Redatelj:

Cate Shortland

Scenaristi:

Ned Benson, Don Heck

Glumci:

Scarlett Johansson, David Harbour, Rachel Weisz, Florence Pugh, O-T Fagbenle, William Hurt

Radnja ukratko:

Kronološki smješten između filmova Captain America: Civil War i Avengers Infinity War. Natasha Romanoff je u bijegu od vlasti, a uskoro se pojavljuje novi opasni negativac – Taskmaster. Film će istražiti i detalje Natashine prošlosti i njezinu preobrazbu u Black Widow.

Trailer: Black Widow (2020)

Film Black Widow vidjet će Johansson kako ponovno glumi svoju ulogu, u avanturi koja će poslužiti kao neka vrsta prethodnice. U filmu će se pojaviti i Rachel Weisz, O-T Fagbenle i David Harbor. Film režira Cate Shortland.

Natasha Romanoff je u Avengers Endgame učinila krajnju žrtvu za više dobro. Unatoč tome, još uvijek je riječ o, koliko voljenom, toliko i misterioznom liku čiju ćemo prošlost i treniranje za Black Widow u Crvenoj Sobi u Rusiji istražiti u kombinaciji sa pričom kronološki smještenom u vrijeme kada je Natasha bila u bijegu od vlasti nakon prekršenog Sokovijskog sporazuma, kada je i novi opasni negativac, Taskmaster, pokucao na vrata.

Uz Natashu, naslovnu i glavnu Black Widow, u filmu će Rachel Weitz i Florence Pugh glumiti Melinu Vostokoff i Yeleni Belovu, dvije dodatne Black Widow koje su prošle isti trening kao i ona. A postoje teorije da će Florence kao Yelena biti nasljednica Scarlett Johansson kao Black Widow u nastavku Marvel Filmakog Svemira te da će Black Widow preko Yelene stvoriti i vlasiti pod-serijal. David Harbour će debitirati u MCU-u Alexei Shostakov/Red Guardian, dok će William Hurt se vratiti kao izaslanik UN-a Thaddeus Ross kojem će, pretpostavljamo (zbog njegove uloge u Civil War), glavni cilj biti uhititi Natashu zbog kršenja Sokovijskog sporazuma.

Black Widow u kina dolazi 9. srpnja 2021.

Trailer filma Black Widow:

Similar Posts