Trailer: A Quiet Place Part II (2020)

Trailer: A Quiet Place Part II (2020)

Stigao je novi službeni trailer za nadolazeći nastavak vrlo uspješnog horor filma iz 2018. godine, A Quiet Place Part II.

Datum izlaska filma A Quiet Place Part II:

20. ožujak 2020.

Žanr filma:

Horor, triler

Redatelj:

John Krasinski

Scenarist:

Scott Beck, John Krasinski

Glumci:

Emily Blunt, Cillian Murphy, Noah Jupe

Radnja ukratko:

Prateći događaje kod kuće, obitelj Abbott sada se suočava s užasima vanjskog svijeta. Prisiljeni da se upuste u nepoznato, shvate da stvorenja koja love zvukom nisu jedine prijetnje koje vrebaju izvan pješčane staze.

Nije prošlo dugo od događaja prvog filma koji su nas upoznali sa ljutitim mutirajućim čudovištima koja love svojim oštrim sluhom. Prošlo je godinu i pol dana od kada je A Quiet Place oprašio kina, ali za Evelyn se čini da je tek jučer rodila novorođenče, dok je – spoiler alert! – suprug (Krasinski) žrtvovao sebe kako bi spasio obitelj. Dakle, to su samo Evelyn, Regan (Millicent Simmonds), Marcus (Noah Jupe) i dijete.

“Nakon smrtonosnih događaja kod kuće, obitelj Abbott se sada mora suočiti sa strahotama vanjskog svijeta dok nastavljaju svoj borbeni opstanak u tišini”, piše u novom sinopsisu iz Paramount Pictures. “Prisiljeni da se upuste u nepoznato, brzo shvate da stvorenja koja love zvukom nisu jedine prijetnje koje vrebaju izvan pješčane staze.”

Nastavak sada uvodi Cillian Murphya u miks. Glumac iz Peaky Blinders i Dunkirk glumi čovjeka s tajanstvenim namjerama koji se susreće s Abbottsima. Djimon Hounsou se također priključio.

“Sve što je [moj lik] htio učiniti je preživjeti”, rekao je Krasinski prethodno.”A [Evelyn] kaže: “To nije dovoljno. Moramo napredovati. Moramo pustiti ovu djecu da budu čitava ljudska bića. ” I nakon što odem, volim kad se Emily stvarno bori s tim – da je možda opstanak bio taj put. A možda je ta ideja napredovanja bila previše opasna.”

Nije veliko iznenađenje što A Quiet Place Part II tako brzo izlazi, jer je prvi dio iz 2018. bio jedan od najuspješnijih filmova te godine, te je tako na budžet od $17–21 milijun, zaradio ogromnih $340.9 milijuna

A Quiet Place Part II će kina stići 20. ožujka 2020. godine.

Trailer filma A Quiet Place Part II:
Stariji traileri filma A Quiet Place Part II:

Similar Posts