Trailer: A Quiet Place Part II (2020)

Trailer: A Quiet Place Part II (2020)

Stigao je novi službeni trailer za nadolazeći nastavak vrlo uspješnog horor filma iz 2018. godine, A Quiet Place Part II.

Datum izlaska filma A Quiet Place Part II:

20. ožujak 2020.

Žanr filma:

Horor, triler

Redatelj:

John Krasinski

Scenarist:

Scott Beck, John Krasinski

Glumci:

Emily Blunt, Cillian Murphy, Noah Jupe

Radnja ukratko:

Prateći događaje kod kuće, obitelj Abbott sada se suočava s užasima vanjskog svijeta. Prisiljeni da se upuste u nepoznato, shvate da stvorenja koja love zvukom nisu jedine prijetnje koje vrebaju izvan pješčane staze.

Trailer: A Quiet Place Part II (2020)

Nije prošlo dugo od događaja prvog filma koji su nas upoznali sa ljutitim mutirajućim čudovištima koja love svojim oštrim sluhom. Prošlo je godinu i pol dana od kada je A Quiet Place oprašio kina, ali za Evelyn se čini da je tek jučer rodila novorođenče, dok je – spoiler alert! – suprug (Krasinski) žrtvovao sebe kako bi spasio obitelj. Dakle, to su samo Evelyn, Regan (Millicent Simmonds), Marcus (Noah Jupe) i dijete.

“Nakon smrtonosnih događaja kod kuće, obitelj Abbott se sada mora suočiti sa strahotama vanjskog svijeta dok nastavljaju svoj borbeni opstanak u tišini”, piše u novom sinopsisu iz Paramount Pictures. “Prisiljeni da se upuste u nepoznato, brzo shvate da stvorenja koja love zvukom nisu jedine prijetnje koje vrebaju izvan pješčane staze.”

Nastavak sada uvodi Cillian Murphya u miks. Glumac iz Peaky Blinders i Dunkirk glumi čovjeka s tajanstvenim namjerama koji se susreće s Abbottsima. Djimon Hounsou se također priključio.

“Sve što je [moj lik] htio učiniti je preživjeti”, rekao je Krasinski prethodno.”A [Evelyn] kaže: “To nije dovoljno. Moramo napredovati. Moramo pustiti ovu djecu da budu čitava ljudska bića. ” I nakon što odem, volim kad se Emily stvarno bori s tim – da je možda opstanak bio taj put. A možda je ta ideja napredovanja bila previše opasna.”

Nije veliko iznenađenje što A Quiet Place Part II tako brzo izlazi, jer je prvi dio iz 2018. bio jedan od najuspješnijih filmova te godine, te je tako na budžet od $17–21 milijun, zaradio ogromnih $340.9 milijuna

A Quiet Place Part II će kina stići 20. ožujka 2020. godine.

Trailer filma A Quiet Place Part II:
Stariji traileri filma A Quiet Place Part II:

Similar Posts