Trailer: 1917 (2019)

Trailer: 1917 (2019)

Stigao je novi i posljednji službeni trailer za nadolazeći epski film o Prvom svjetskom ratu, od redatelja Skyfall filma Sama Mendesa, a u kojem glume Richard Madden i Benedict Cumberbatch, 1917.

Datum izlaska filma It: Chapter Two:

25. prosinac 2019.

Žanr filma:

Drama, ratni

Redatelj:

Sam Mendes

Scenarist:

Sam Mendes, Krysty Wilson-Cairns

Glumci:

Richard Madden, Benedict Cumberbatch, Mark Strong

Radnja ukratko:

Dva mlada britanska vojnika tijekom Prvog svjetskog rata imaju nemoguću misiju: ​​dostaviti poruku, duboko na neprijateljskom teritoriju, koja će zaustaviti njihove ljude, i Blakeova brata, koji idu ravno u smrtonosnu zamku.

Trailer: 1917 (2019)

1917 je nadolazeći ratni film redatelja Sam Mendesa, koji je i napisao scenarij zajedno s Krysty Wilson-Cairns. Zvijezde filma su George MacKay, Dean-Charles Chapman, Mark Strong, Andrew Scott, Richard Madden, Claire Duburcq, Colin Firth i Benedict Cumberbatch.

Ovo će biti prvi redateljski film Sam Mendesa (American Beauty i Road to Perdition) od njegovog odlaska iz James Bond franšize u kojoj je režirao filmove Skyfall i Spectre.

Film 1917 prikazuje neke zaista fantastične, ali zastrašujuće ratne scene kakve rijetko imamo prilike vidjeti na velikim ekranima u zadnje vrijeme. S obzirom na kasni datum izlaska ove godine, vrlo vjerojatno ciljaju na nominacije za Oscara s ovim filmom.

1917 se odvija na vrhuncu WWI i fokusira se na dvojicu mladih Britanskih vojnika, Schofield (George MacKay) i Blake (Dean-Charles Chapman). Njih dvojica imaju nemoguće tešku, a opet ključnu misiju. U utrci s vremenom moraju prijeći neprijateljski teritorij i poslati poruku kojom će zaustaviti napad na stotine vojnika, koji nemaju pojma da napad dolazi, a među njima je i Blakeov brat.

Mendes je i producent filma, zajedno s Pippom Harris za njihov Neal Street Productions banner. Jayne-Ann Tenggren, Callum McDougall i Brian Oliver također produciraju.

Studio je postavio datum izlaska filma 1917 na Božić, 25. prosinca 2019. godine, gdje će otvoriti u nekim gradovima Amerike. U ostatku svijeta, film će otvoriti 10. siječnja 2020. godine. To je strategija koju često koriste filmovi koji planiraju ići za Oscara. Ne kažemo da je ovo sigurno za nominaciju za Najbolji film, ali ratni film prestižnog redatelja sa zimskim datumom izlaska? Nemojte se iznenaditi ako budete čuli upravo takve rasprave kasnije ove godine. Film dolazi od Universal Pictures.

Trailer filma 1917:
Stariji traileri filma 1917:

Similar Posts