Trailer: Jungle Cruise (2020)

Trailer: Jungle Cruise (2020)

Stigao je novi službeni trailer za nadolazeći avanturistički film fantazije s Dwayne Johnsonom i Emily Blunt u gavnim ulogama, Jungle Cruise.

Datum izlaska filma Jungle Cruise:

24. srpanj 2020.

Žanr filma:

Avantura, obiteljski, fantazija

Redatelj:

Jaume Collet-Serra

Scenarist:

Glenn Ficarra, Michael Green

Glumci:

Dwayne Johnson, Emily Blunt, Jesse Plemons

Radnja ukratko:

Na temelju vožnje tematskim parkom u Disneylandu, gdje mali riječni brod vodi skupinu putnika kroz džunglu ispunjenu opasnim životinjama i gmazovima, ali s nadnaravnim elementom.

Disney poprilično radi na remakeovima i novim redizajnima njihovih starih animiranih i bajkovitih priča u igrane filmove, a sljedeći na redu je upravo ovaj, Jungle Cruise.

Njihova najuspješnija serija pretvorbi, ovog puta tematskog parka, u filmove još uvijek je Pirates of the Caribbean, od koje je prvi film izašao, sada već davne 2003 godine, a franšiza je do sada zaradila $4.524 milijarde kroz 5 nastavaka.

S obzirom na to koliko je uspješna Pirates serija filmova bila, nije ni čudo da Disney želi adaptirati Jungle Cruise – drugi Disney tematski park – u igrani film. Disney je prvo želio napraviti Jungle Cruise film u 2007 godini, sa scenaristima Al Gough i Miles Miller, u kojem su trebali glumiti Tim Allen i Tom Hanks, ali projekt je bio konstantno otkazivan. Sada, čini se, projekt napokon kreće dalje. Johnson je glavna uloga – kao kapetan broda Frank koji plovi na rijeci Amazon – s redateljem filma The Shallows, Jaume Collet-Serra. Osim Johnsona, u filmu glumi i Emily Blunt kao Lily Houghton.

Johnson je nedavno usporedio film s Indiana Jones avanturama u intervju za EW. On je rekao: “To je velika avantura. Zamislite Indiana Jones – tog tipa avanture. Vrlo, vrlo sam uzbuđen oko toga.”

Jungle Cruise dolazi u kina 24. srpanj 2020.

Trailer filma Jungle Cruise:

Similar Posts