Guardians of the Galaxy Vol. 3: Vin Diesel obećava potpuno novu verziju Groota

Guardians of the Galaxy Vol. 3: Vin Diesel obećava potpuno novu verziju Groota

Vidjeli smo Groota. Vidjeli smo Baby Groota. Vidjeli smo Teenage Groota. Sada se moramo pripremiti za potpuno novi oblik Groota kada Guardians of the Galaxy Vol. 3 stigne. Film još nema službeni datum izlaska, jer je prvotno bio predviđen za 2020. godinu, ali bi se u kina trebao naći najkasnije do 2023. Kada stigne i vrati Guardians of the Galaxy u kombinaciju nakon njihova pojavljivanja u filmu Thor: Love and Thunder u studenom 2021., Groot će se ponovno razviti. Glas Groota, Vin Diesel ovoga puta obećava, to će biti “Alpha Groot.”

“Imam samo dvije riječi o tom liku, a to je ‘Alpha Groot,'” rekao je Diesel za Comicbook.com u intervjuu kojim promovira svoj nadolazeći film Bloodshot.

Što se tiče Dieselovog  nejasnog opisa njegova moćnog lika drveta, mogućnosti su beskrajne. Izgleda da će ovaj Groot biti opasnija inačica lika koje smo vidjeli u prošlosti. Izgled bi mogao biti više u skladu s King Groot, likom viđenim u Marvel Stripovima i video igrama. Međutim, “Alpha” također može značiti da Groot preuzima vodeću ulogu. Možda ćemo u Gunnovom posljednjem dijelu trilogije Guardians of the Galaxy upoznati Grootovu vrstu, obitelj ili druge koji bi ga mogli slijediti.

Diesel je također otkrio da će se nakon filma Avengers: Endgame, Čuvari galaksije pojaviti u filmu Thor: Love and Thunder pod režijom Taike Waititi.

Similar Posts