Avengers: Endgame izbrisana scena ostavlja mogućnost Thanosovog povratka

Avengers: Endgame dodaje post-kredit scenu

Ako ste već pogledali Avengers: Endgame u kinima (a ako ovo čitate sigurno jeste), onda znate da za razliku od ostalih filmova Marvelovog Filmskog Svemira, on nema mid/post kredit scene. Umjesto toga, zvuk udaraca čekića se čuje, podsjećajući publiku na trenutke kada je Tony Stark pobjegao iz pećine prije dugo vremena u filmu kojim je sve ovo počelo, Iron Man iz 2008. godine. Međutim, u svom trećem vikendu u kinima, Endgame dodaje dodatne scene nakon završetka filma i premda to nije scena u konvencionalnom smislu, ona pokazuje što dolazi.

Na početku ovog tjedna, drugi trailer za Spider-Man: Far From Home je izašao, pa za razliku od teasera, bio je pun spojlera za Avengers: Endgame. Sada Deadline donosi da ljudi koji budu ovog vikenda vidjeli Endgame će vidjeti najavnu poruku Peter Parkera osobno, Tom Hollanda, koji će najaviti zaljubljenicima u ove filmove da se zadrže do nakon kredita kako bi pogledali posljednji trailer za Far From Home.

Avengers: Endgame dodaje post-kredit scenu

Nije baš da često imamo priliku vidjeti trailer povezan za film nakon što film završi. Međutim, može nas podsjetiti na trenutke kada je izašao The Amazing Spider-Man 2, teaser scena iz filma X-Men: Days of Future Past je bila prikazana zbog dogovora između redatelja Marca Webba i 20th Century Foxa. Ovo je sinergetski potez s obzirom na to da se Marvel Studios i Sony udružuju za Spider-Manove MCU avanture i ima još više smisla staviti trailer na Avengers: Endgame s obzirom na to da dok je taj film bio posljednji nastavak Infinity Sage, Spider-Man: Far From Home je posljednji film Faze 3.

Posljednji Spider-Man: Far From Home trailer je bio ogroman uspjeh za Sony, jer je prikupio više od 135 milijuna pogleda samo u prva 24 sata. Također je bio prepoznatljiv zbog najave Tom Hollanda da će u njemu biti spojlera, što je ironično s obzirom na to koliko je osjetljivih detalja radnje slučajno pustio tijekom godina.

Iako je Marvel izvorno bio čvrsto na tome da ne otkriva nikakve specifične i sočne detalje o Avengers: Endgame ispred vremena u marketingu, počevši od ovog tjedna, studio je otvorio puštanje detalja i raznih spojlera iz filma, tako dopuštajući Spider-Man: Far From Home da se pozabavi posljedicama Endgamea. Zajedno s Peter Parkerom koji se vraća u stvarnost nakon što je pet godina izbivao kao i svaka druga osoba izbrisana od strane Thanosa, on također oplakuje gubitak mentora i očinske figure, Tonyja Starka.

Međutim, najveće otkrivanje u Spider-Man: Far From Home traileru je da otvorena rupa u stvarnosti, a Jake Gyllenhaalov Quentin Beck, a.k.a. Mysterio, tvrdi da je s druge Zemlje. S obzirom na Mysterioovu sklonost iluzijama i prevarama u stripovima, ne smijemo zanemariti mogućnost da on laže, ali s obzirom na to kako Avengers: Endgame istražuju različite vremenske rokove, MCU bi uistinu mogao postaviti pozornicu da se u jednadžbu unese odgovarajući multiverzum.

Avengers: Endgame ne odlazi iz kina jedno duže vrijeme, a Spider-Man: Far From Home dolazi u kina 02. srpnja.

Kako izgleda post-kredit scena, pogledajte u nastavku i pretplatite se na naš YouTube kanal:

https://youtu.be/vTpmvUlxZe8

Similar Posts