Recenzija: Genesis (2018)

Pogledali smo novi znanstveno-fantastični film, Genesis. Našu recenziju filma pročitajte u članku. 

Datum izlaska filma:

20. travanj 2018

Žanr filma:

Sci-fi

Redatelj:

Freddie Hutton-Mills, Bart Ruspoli

Scenarist:

Freddie Hutton-Mills, Bart Ruspoli

Glumci:

Olivia Grant, Chiké Okonkwo, John Hannah

Radnja ukratko:

Istražuje prirodu slobodne volje i što znači biti čovjek, protiv post apokaliptičke pozadine gdje ostatak čovječanstva pokušava stvoriti A.I. da ih spasi od izumiranja.

Genesis je Britanski film, redatelja i scenarista Freddie Hutton-Mills i Bart Ruspoli, a zvijezde filma su John Hannah (The Mummy trilogija, Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D), Olivia Grant (Stardust, Indian Summers), Warren Brown (Strike Back, Luther) i Chike Okonkwo (The Birth of a Nation, Being Mary Jane).

Ovo je jedan nisko-budžetni, znanstveno-fantastični film, koji vam odmah u startu da do znanja da od njega ne treba očekivati previše. Isto se moglo vidjeti i gledanjem trailera, ali s obzirom na to da volim SF dao sam mu priliku u nadi da će možda originalna priča spasiti film, nažalost nije bilo tako.

Gotovo cijeli film se odvija u nekim tamnim hodnicima, nekim, pa rekao bi kartonskim pregradama, kad i izađu ‘van’, većinom je mračno kako bi što manje toga vidjeli, ma čisti primjer onoga kako film, a pogotovo znanstveno-fantastični ne bi trebao izgledati.

Gluma je očajna, na trenutke potpuno ne gledljiva, te konverzacije među likovima, pa likovi koji su polovica napravljeni nevjerojatno ‘pametni’, dok su ostali oko njih čudesno glupavi, pogotovo vojnici.

Sve u svemu, ovaj film sam pogledao, kako ga vi ne bi morali gledati. Učinite si uslugu i nemojte.

Similar Posts