James Cameron o tome kako će 'Terminator' reboot biti drugačiji od originala - Svijet filma

James Cameron o tome kako će ‘Terminator’ reboot biti drugačiji od originala

Nagrađivani filmaš James Cameron kaže kako će nadolazeći ‘Terminator’ reboot biti ‘nijansiraniji’ od njegovog originala iz 1984. godine. 
“Mi razvijamo novi Terminator film. A svi Terminator filmovi su o umjetnoj inteligenciji. Ali, rekao bi da gledamo na to drugačije nego kada sam napisao prvu priču, 1982,” Cameron je izjavio na pres konferenciji za šesto dijelnu dokumentarnu seriju James Cameron’s Story of Science Fiction.

 

“To je bio klasični ‘zla tehnologija, pametna zla računala’. Ovih dana s druge strane – morat će biti puno nijansiranije. Sada je to ‘Pametna zla računala … ALI …’ To je novi motiv.”

Ovaj bez naziva ‘Terminator’ nastavak će biti prvi kojeg će nadgledati James Cameron, još od kada je režirao, napisao i producirao ‘The Terminator’ i njegov nastavak “Terminator 2: Judgment Day.” Cameron je izabrao redatelja “Deadpool” Millera za redatelja nadolazećeg filma, u kojem će se zvijezde Arnold Schwarzenegger i Linda Hamilton vratiti u franšizu kao T-800 i Sarah Connor. Radnja filma se još drži u tajnosti, ali ono što znamo je da će film biti direktni nastavak ‘T2’, preskačući tri nastavka kao da ih nikada nije ni bilo.

Gabriel Luna, Natalia Reyes i Diego Bonita se također pridružuju ekipi. “Blade Runner 2049” zvijezda Mackenzie Davis je najavljen kao dio glumačke ekipe početkom ožujka.

Paramount je objavio datum izlaska filma, a on je 22. studeni 2019 godine.

 

Similar Posts