Nakon što smo nedavno dobili i prvi trailer, Disney nam je predstavio i postere likova te jedan glavni poster na kojem vidimo detaljan uvid u glavne likove.

Angelina Jolie kao zla vila, Michelle Pfeiffer kao kraljica i Elle Fanning kao mlada princeza. Samim pogledom na to vidimo da je postavljena pozornica za ultimativni film iz Disney tvornice fantazije. Maleficent: Mistress of Evil je nastavak filma Maleficent iz 2014. u kojem Angelina i Elle repriziraju svoje uloge, dok Michelle u ulozi nove i dosada neviđene i nepoznate Kraljice Ingrith. Iako je još prvi film pokazao da je Maleficent uspjela svoje srce očistiti od zla koje ju je proždrlo, u ovom nastavku se čini da će Maleficent morati probuditi zlo u sebi, ali ovaj put kao saveznika.

Povezano: Trailer: Maleficent: Mistress of Evil (2019)

Nedugo nakon izlaska trailera (kojeg možete pogledati na gornjem linku), Disney je predstavio i tri character postera na kojima se nalaze tri glavna lika, a njihovi posteri su zajedno spojeni u jedan veliki banner poster. Angelina je u prvom filmu pokupila pohvale za svoju interpretaciju, a i samim pogledom na poster se vidi da joj uloga zle vile itekako dobro pristaje. Michelle Pfeiffer smo kao kraljicu Ingrith prvi put vidjeli u traileru, ali s obzirom da je riječ o glumici vrlo velikog kalibra, ne sumnjamo da će u njoj snaći onako kako jednoj takvoj glumici i priliči. Elle Fanning je i u prošlom filmu glumila Princezu Auroru, poznatu kao Trnoružica, ali glavni je aspekt toga što je, kako u tom filmu, tako i ovom nastavku, glavni fokus je na liku Maleficent, tj. na negativki iz Disney klasika Sleeping Beauty iz 1959. Ovaj film je prvotno trebao izaći u svibnju 2020., ali je datum izlaska pomaknut kako bi film izašao točno 60 godina nakon spomenutog Disney klasika.

Informacije radi, teaser trailer ovog filma je u četiri dana nakon izlaska na službenoj youtube stranici Disney studija skupio više od 4 milijuna pregleda.

Maleficent: Mistress of Evil, u režiji Joachima Rønninga, u kinima očekujemo od 18. listopada ove godine.

Veliki poster:

  • Facebook
  • Twitter
  • Gmail

Zasebni character posteri: