IT Chapter Two ima potpuno novu scenu koju je napisao Stephen King

IT: Chapter Two službeno otkrivena Rotten Tomatoes ocijena

Rotten Tomatoes je službeno otkrio trenutnu ocjenu Bill Skarsgardovog It: Chapter Two.

Prije dvije godine, Bill Skarsgard je plašio gledatelje kao Pennywise the Clown u Andy Muschiettijevom hvaljenom remakeu filma IT. Sada, gledatelji će se ujediniti s ekipom Kluba Gubitnika kao odraslima i kao djecom za njihov posljednji obračun s Bill Skarsgardovim Pennywiseom u vrlo iščekivanom It: Chapter Two kada dođe u kina ovaj tjedan.

Sada, Rotten Tomatoes je otkrio službenu ocijenu It: Chapter Two filma, koja je trenutno 82% na web stranici. U ovom trenutku, ocjena za It: Chapter Two je bazirana na 38 recenzija i kritički konsenzus za Bill Skarsgardov film he sljedeći:

“It: Chapter Two dokazuje da veće ne znači uvijek i strašnije za horor nastavke, ali dobra glumačka postava i vjerni pristup originalnom materijalu drži ovaj nastavak u zraku.”

Pogledajte ispod Rotten Tomatoesovu objavu Bill Skarskardovog It: Chapter Two!

It: Chapter Two (Ono: Drugo Poglavlje) je nadolazeći Američki nadnaravni horor film i nastavak filma iz 2017. godine It. Oba dijela su adaptacije knjiga Stephena Kinga iz 1986. godine istog naziva. Film produciraju New Line Cinema, Vertigo Entertainment i Rideback, a distribuira ga Warner Bros. Pictures. Redatelj drugog dijela je Andy Muschietti, a scenarist je Gary Dauberman.

Službena kratka radnja filma:

“Zato što svakih 27 godina zlo posjeti Derry, Maine, “IT CHAPTER TWO” ponovno ujedinjuje likove – koji su od tada davno otišli svojim putevima – kao odrasle, gotovo trideset godina nakon događanja u prvom filmu.”
Smješten u 2016. godinu, dvadeset i sedam godina nakon događanja u 1989. opisanih u prvom filmu, Bill Skarsgård će reprizirati svoju ulogu Pennywisea. U filmu će također glumiti i James McAvoy, Jessica Chastain, Bill Hader, Jay Ryan, Isaiah Mustafa, James Ransone i Andy Bean, koji glume odrasle verzije članova Kluba Gubitnika, dok će Jaeden Lieberher, Sophia Lillis, Finn Wolfhard, Jeremy Ray Taylor, Chosen Jacobs, Jack Dylan Grazer i Wyatt Oleff ponoviti svoje uloge iz prvog filma kao mladi Gubitnici.

Teach Grant i Jess Weixler će također biti u filmu. Grant će utjeloviti odraslog Henry Bowers, nasilnika kojeg je u prvom dijelu glumio Nicholas Hamilton. Weixler je potpisala za ulogu žene Bill Denbrougha.

Sada kada je film dobio ovako dobru ocjenu kritičara jeste li još više zainteresirani vidjeti ga? Unatoč tome, što izgleda da baš kao i prvi dio, nije nažalost previše strašan.

IT: Chapter Two dolazi u kina 05. rujna 2019. godine.

Similar Posts