Amber Heard ne mari za kontroverze i kaže da će se vratiti u 'Aquaman 2'

Amber Heard ne mari za kontroverze i kaže da će se vratiti u ‘Aquaman 2’

Posljednjih se mjeseci puno nagađalo o ulozi Amber Heard u Aquaman 2.

Nepotvrđene glasime neprestano su se pojavljivale na društvenim mrežama inzistirajući da se glumica vjerojatno neće vratiti kao primceza Mera u nastavku superhero filma Jamesa Wana iz 2018., a neki su sugerirali da je zamijenjena. Ali Heard je sada negirala sve te tvrdnje.

“Iznimno sam uzbuđena zbog količine obožavatelja i količine zahvalnosti koju je Aquaman stekao i koja je pobudila toliko uzbuđenja za Aquamana i Meru, i da, to znači da ćemo se vratiti”, rekao je Heard za EW. “Jako sam uzbuđena što to snimam.”

Heard je dodala da se nada da će produkcija započeti negdje 2021. godine.

Ipak, studio još uvijek nije služben oko Aquaman 2, njegova glumačka postava nije potvrđena i nema najavljeni datum početka produkcije (a s pandemijom su datumi produkcije neizvjesniji nego ikad).

Vjerojatno nije slučajno što su se izvještaji o nagađanju o Heard povećavali kako se zahuktavalo suđenje Johnnya Deppa protiv britanskih novina. Depp je tužio novine The Sun zbog njegove tvrdnje da je glumac bio nasilnik prema Heard tijekom njihovog kratkog braka 2015. godine. U siječnju se pojavila audio snimka gdje je Heard priznala da je “udarila” Deppa. No, početkom ovog mjeseca, sudac je odbacio Deppovu tvrdnju, presudivši da je novinski navod protiv Deppa “u biti istinit”. Depp je ustrajao u svoju nevinost i rekao da se planira žaliti na odluku.

“Plaćene glasine i plaćene kampanje na društvenim mrežama ne diktiraju [odluke o odabiru] jer nemaju osnovu u stvarnosti”, dodao je Heard. “Samo su obožavatelji zapravo stvorili Aquaman i Aquaman 2. Uzbuđena sam što ću započeti sljedeće godine.”

Heard je ranije napisala da je izgubila posao zbog istupa protiv seksualnog nasilja. “Prijatelji i savjetnici rekli su mi da nikada više neću raditi kao glumica – da ću biti na crnoj listi”, napisala je Heard u objavljenom članku za Washington Post 2018. godine. “Film u kojem sam trebala biti je promjenio moju ulogu. Upravo sam bila snimila dvogodišnju kampanju kao zaštitno lice globalne modne marke, ali kompanija me napustila.”

Nakon presude u korist The Suna prošlog tjedna, Warner Bros. zatražio je od Deppa da napusti franšizu Fantastic Beasts. Hannibalov glumac Mads Mikkelsen trenutno pregovara o preuzimanju uloge mračnog čarobnjaka Gellerta Grindelwalda. Depp će navodno i dalje biti plaćen za nadolazeći Fantastic Beasts 3 unatoč tome što je snimio samo jednu scenu.

Heard će se sljedeći put vidjeti u novoj adaptaciji klasičnog romana Stephena Kinga The Stand, gdje glumi Nadine Cross, koja je preživjela pandemiju, ali ima i mračnu sudbinu. The Stand će debitirati kao limitirana serija na CBS All Accessu 17. prosinca 2020.

Druge je zanimalo i ovo...