Marvel teorija sugerira da su Skrullsi odgovorni za pravljenje SHIELDa

Marvel teorija sugerira da su Skrullsi odgovorni za pravljenje SHIELDa

Sada kada je Captain Marvel uvela Skrullse u Marvelov Filmski Svemir, postoje razne nove mogućnosti za pisce u njihovom budućem pripovjedanju. Kao što smo imali prilike vidjeti u Spider-Man: Far From Home, sposobnosti promjene oblika ovih izvanzemaljaca se mogu pojaviti kada ih najmanje očekujemo. Zapravo, jedna vrlo interesantna fanovska teorija sugerira da je ta rasa možda bila integralna u stvaranja SHIELDa kojeg danas poznajemo – ili, kakav je bio na svom vrhuncu.

Podijelio online u/rgtxd26, ova teorija je zapravo vrlo jednostavna. Ne, Skrullsi nisu koristili svoje sposobnosti mjenjanja oblika kako bi se infiltrirali unutar SHILEDa i njegovih prethodnika. Umjesto toga, njihov odnos s Nick Furyjem (Samuel L. Jackson) je bio dovoljno koristan da kada je postao Direktor, dvije strane su razmjenile razne vrste tehničke pomoći.

Marvel teorija sugerira da su Skrullsi odgovorni za pravljenje SHIELDa

Far From Home pokazuje da su Skrullsi – i Fury – imali bazu negdje u solarnom sistemu. Odavde teoritičar kaže da su mogli najviše pomoči. Njegovi dokazi uglavnom dolaze iz ‘Easter Eggova’ iz ranijih filmova MCUa – poput mape u Iron Man 2 koja pokazuje Wakandu ili helicarrier koji se odjednom pojavljuje u Avengers: Age of Ultron. Teorija tada dolazi do Thanosovog pucketanja prstima i udarca koji je to imalo na Skrullse i njihove izvanzemaljske postavke, sugerirajući da kada je Thanos uspio pobiti pola života, to je omogućilo raspad komunikacijskog sustava.

Sve u svemu, ovo je vrlo interesantan tekst za pročitati, što možete učiniti ispod.

[MCU] S.H.I.E.L.D’s intel is due to the Skrulls. from r/FanTheories

Najprikladnije za rad sa Skrullsima je činjenica da ih možete koristiti bilo kada i bilo gdje. Ako scenaristi smatraju da je nešto previše komplicirano, jednostavno bi se mogli poslužiti Skrull-om ili dva kako bi pokušali riješiti stvari.

Nadolazeći Marvelovi projekti uključuju Black Widow 01. svibnja 2020, The Falcon and The Winter Soldier jesen 2020, The Eternals 06. studeni 2020, Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings 12. veljače 2021, WandaVision u proljeće 2021, Loki u proljeće 2021, Doctor Strange in the Multiverse of Madness 07. svibanj 2021, What If? u ljeto 2021, Hawkeye u jesen 2021 i Thor: Love and Thunder 05. studeni 2021.

Napišite nam u komentarima što mislite o ovoj najnovijoj Marvelovoj teoriji.

Similar Posts