Marvel teorija sugerira da su Skrullsi odgovorni za pravljenje SHIELDa

Marvel teorija sugerira da su Skrullsi odgovorni za pravljenje SHIELDa

Sada kada je Captain Marvel uvela Skrullse u Marvelov Filmski Svemir, postoje razne nove mogućnosti za pisce u njihovom budućem pripovjedanju. Kao što smo imali prilike vidjeti u Spider-Man: Far From Home, sposobnosti promjene oblika ovih izvanzemaljaca se mogu pojaviti kada ih najmanje očekujemo. Zapravo, jedna vrlo interesantna fanovska teorija sugerira da je ta rasa možda bila integralna u stvaranja SHIELDa kojeg danas poznajemo – ili, kakav je bio na svom vrhuncu.

Podijelio online u/rgtxd26, ova teorija je zapravo vrlo jednostavna. Ne, Skrullsi nisu koristili svoje sposobnosti mjenjanja oblika kako bi se infiltrirali unutar SHILEDa i njegovih prethodnika. Umjesto toga, njihov odnos s Nick Furyjem (Samuel L. Jackson) je bio dovoljno koristan da kada je postao Direktor, dvije strane su razmjenile razne vrste tehničke pomoći.

Far From Home pokazuje da su Skrullsi – i Fury – imali bazu negdje u solarnom sistemu. Odavde teoritičar kaže da su mogli najviše pomoči. Njegovi dokazi uglavnom dolaze iz ‘Easter Eggova’ iz ranijih filmova MCUa – poput mape u Iron Man 2 koja pokazuje Wakandu ili helicarrier koji se odjednom pojavljuje u Avengers: Age of Ultron. Teorija tada dolazi do Thanosovog pucketanja prstima i udarca koji je to imalo na Skrullse i njihove izvanzemaljske postavke, sugerirajući da kada je Thanos uspio pobiti pola života, to je omogućilo raspad komunikacijskog sustava.

Sve u svemu, ovo je vrlo interesantan tekst za pročitati, što možete učiniti ispod.

[MCU] S.H.I.E.L.D’s intel is due to the Skrulls. from r/FanTheories

Najprikladnije za rad sa Skrullsima je činjenica da ih možete koristiti bilo kada i bilo gdje. Ako scenaristi smatraju da je nešto previše komplicirano, jednostavno bi se mogli poslužiti Skrull-om ili dva kako bi pokušali riješiti stvari.

Nadolazeći Marvelovi projekti uključuju Black Widow 01. svibnja 2020, The Falcon and The Winter Soldier jesen 2020, The Eternals 06. studeni 2020, Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings 12. veljače 2021, WandaVision u proljeće 2021, Loki u proljeće 2021, Doctor Strange in the Multiverse of Madness 07. svibanj 2021, What If? u ljeto 2021, Hawkeye u jesen 2021 i Thor: Love and Thunder 05. studeni 2021.

Napišite nam u komentarima što mislite o ovoj najnovijoj Marvelovoj teoriji.

Similar Posts