Fanovi poludjeli oko novog Batmobilea za nadolazeći The Batman film

Fanovi poludjeli oko novog Batmobilea za nadolazeći The Batman film

Matt Reeves nastavlja graditi uzbuđenje oko njegovog nadolazećeg The Batman filma, pa je tako jučer putem svog Twitter profila otkrio potpuno novu verziju Batmobilea za nadolazeći film.

Dakako, ovaj automobil je poprilično impresivan i ima dugačku povijest iza sebe. Svaka iteracija Batmana za velike ekrane do sada je uključivala Batmobile, tako da fanovi zaista imaju s čime uspoređivati. Od The Dark Night trilogije, pa čak do Zack Snyderovog pogleda na vozilo, Batmobile je san mnogih, a ovaj novi definitivno nije razočarao.

Dok su druge interpretacije automobila uzele teški blindirani pristup, ova utjelovljenje je mnogo uglađenije i tajnovitije. Izloženi motor straga je potez stilske genijalnosti, ali tijelo automobila dovoljno je hrabro da zadrži fanove prodane u svijetu Batmana.

Kao što možete vidjeti ispod, fanovi su uglavnom oduševljeni oko novog vozila, a mi bi voljeli čuti i vaše mišljenje.

Za one kojima se možda ne sviđa ovaj dizajn Batmobilea, treba dodati da ovo vrlo vjerojatno nije finalni izgled automobila koji ćemo vidjeti u The Batman filmu (iako ne bi imao ništa protiv i da je).

Redatelj Matt Reeves odlično odrađuje svoj posao i stvara sve veće i veće uzbuđenje oko nadolazećeg The Batman filma. Jedva čekamo vidjeti kako će finalni proizvod (film) izgledati kada dođe u kina 25. lipnja 2021. godine.

Similar Posts