Recenzija: Extraction (2020)

Chris Hemsworth dijeli ludu i brutalnu scenu iz novog Netflixovog filma ‘Extraction’

Chris Hemsworth nastavlja dijeliti scene iz svog nadolazećeg Netflixovog filma Extraction, čiji je redatelj Sam Hargrave, a producenti Joe i Anthony Russo.

Extraction je vojni akcijski triler o plaćeniku koji ima zadatak spasiti sina gospodara kriminala. Potvrđeno je da film ima 12 minutnu neprestanu akcijsku scenu, a Hemsworthove objave dokazuju da će film biti prepun akcije. U nedavnoj objavi na Instagramu, glumac je podijelio scenu iza kulisa na neku od koreografija filma, a izgleda poprilično impresivno. Pogledajte je u nastavku.

Marvelov Bog Groma će zamijeniti svoj čuveni čekić za automatsku pušku u Netflixovom nadolazećem akcijskom triler filmu Extraction.

Chris Hemsworth glumi u filmu kao Tyler Rake, plaćenik na crnom tržištu koji je angažiran za spašavanje otetog sina međunarodnog krimi lorda. Intenzivan i napet triler koji dolazi na Netflix 24. travnja, puno je drugačiji nego filmovi u kojima su fanovi navikli vidjeti Hemswortha, što povećava uzbuđenje za njegov debi.

Kao plaćenik s mračnom emocionalnom prošlošću, Hemsworthov Tyler Rake nije ništa poput Thora u izgledu ili stavu, ali nijedna količina prljavštine ne može oduzeti glumčevu isklesan izgled. Zapravo, prema riječima redatelja Sama Hargravea, pokušaj da se zaprlja Hemswortha zbog uloge nekako ga je samo učinio boljim.

Extraction je Hargraveov redateljski debi, ali on nije stranac visokobudžetnim akcijskim spektaklima, jer je služio kao koordinator kaskadera na Avengers: Infinity War i Avengers: Endgame. On je također bio Chris Evansov kaskaderski dubler u raznim Marvel Studios filmovima. Scenarij za film piše jedan od Endgame redatelja Joe Russo, koji i producira film zajedno sa svojim bratom Anthony Russo.

Extraction dolazi na Netflix 24. travnja ove godine.

Druge je zanimalo i ovo...