'Avengers: Endgame' potvrđeno trajanje filma

‘Avengers: Endgame’ potvrđeno trajanje filma

Napokon je i službeno potvrđeno trajanje filma ‘Avengers: Endgame’, a čini se kako će film biti najduži blockbuster ovog desetljeća. Ostalo je još manje od mjesec dana do izlaska Endgame filma, a sada stiže i službena potvrda o trajanju ‘Avengers: Endgame’ filma, koje će biti 3 sata i 2 minute, prema AMC Theatres web stranici koja je objavila raspored – čime će ovo postati najduži ikada Marvelov film.

Već su u prijašnjim intervjuima redatelji filma ‘Avengers: Endgame’, braća Russo, izjavila da dužina trajanja filma ostaje tri sata, što je točno onoliko koliko je Joe Russo rekao da će film trajati u studenom. Skraćivanje “Endgame” filma se pokazalo vrlo teškim poslom za braću Russo, a na svu sreću Disney ne zahtijeva kraći film.

'Avengers: Endgame' potvrđeno trajanje filma

“Mislim da studio želi dobiti najbolju priču. Trenutno, mislimo da se film dobro odvija i imali smo sjajne odgovore od naše testne publike i osjećamo se vrlo dobro s filmom ovakvim kakav je,” Joe Russo je otkrio. “Mi i dalje radimo na filmu. Mi još nismo završili s tim. Ponavljam, ovo je kulminacija 22 filma, to je jako puno priče za ispričati. Emocije su suštinski dio toga za nas. Kada morate ispričati stvarno kompliciranu priču i želite snažne emocionalne trenutke s likovima, to samo zahtijeva veliku količinu uloženog truda i vremena.”

Anthony je ponovio riječi svoga brata, rekavši da je testno prikazivanje ‘Avengers: Endgame’ filma prošlo jako dobro i da su uspjeli zadržati gledatelje vrlo zainteresiranim usprkos masivnom vremenu trajanja. “Mi smo prikazivali film četiri puta publici,” Anthony je rekao. “Prva tri prikazivanja, niti jedna osoba se nije digla da ode na toalet.”

Marvel Studios filmovi obično jesu dosta dugi, pa je tako većina njihovih filmova oko 2 sata i 15 minuta.

Sa znatno većim brojem likova, Avengers filmovi obično budu duži od toga i postavljaju nove rekorde. Originalni iz 2012. godine je bio 2 sata i 33 minute, dok je Age of Ultron bio 2 sata i 21 minutu. Captain America: Civil War (koji je imao jednako impresivan broj likova) je bio 2 sata i 27 minuta. Infinity War je bio 2 sata i 29 minuta. Sada kada Endgame dođe, značajno će oboriti taj rekord s više od pola sata filma.

Trenutno je ova službeno objavljena dužina filma na AMC Theaters web stranici obrisana i nisu je još službeno potvrdili Disney i Marvel Studios, ali može se očekivati da je točna.

Jedno je sigurno, neovisno o dužini trajanja i pritisku, malo će ljudi ići na toalet, čak i na četvrto gledanje Avengers: Endgame filma.

Similar Posts