Bond 25 - tajni agent 007 je žena!

Bond 25 – tajni agent 007 je žena!

S Daniel Craigom koji nakon ovog filma prestaje biti James Bond, postojalo je puno špekulacija oko toga tko će biti sljedeći tajni agent 007. Kao što smo vidjeli s The Little Mermaid, predmet različitosti i reprezentacije često je dio tih razgovora, a neki fanovi su željeli vidjeti ženu ili crnog glumca u toj ulozi u sljedećem filmu. Sada, prema novom izvještaju, sljedeći 007 će biti oboje, jer će Britanska glumica Lashana Lynch preuzeti kodno ime Craigovog James Bonda, nakon umirovljenja tog lika u James Bond 25.

Lashanu Lynch (Captain Marvel) će M upoznati s Bondom u Bond 25 filmu kao novu 007. Da budemo precizniji, Lynch nije James Bond, a Bond je i dalje Bond – on samo više neće biti Agent 007. Očito privučen svojom zamjenom, Bond će se navodno osloniti na svoje stare trikove kada upoznaje Lynchov lik pokušavajući je zavesti svojim zaštitnim znakom. Međutim, prema izvoru, Bond je “zbunjen kada ne rade na sjajnoj, mladoj crnkinji koja doslovno okrene očima na njih i ne zanima je skakanje u njegov krevet.” Možda je James napokon sreo ženu koja mu može odoljeti.

Bond 25 - tajni agent 007 je žena!

Iako rođen u Londonu, Lynch je glumica iz Jamajke. Imala je svoj debi 2011. godine filmom Fast Girls, kasnije se pojavila kao Maria Rambeau s Brie Larson u filmu Captain Marvel. Ranije ove godine, objavljeno je da se pridružila glumi Bonda 25, iako je njezin status kao novog 007 svježe otkriće. Osim toga, Lynch je također imala mnogo televizijskog rada. Ona je možda najpoznatija za ulogu u ABC drami Still Star-Crossed kao Rosaline Capulet i kao Arjana Pike u Britanskoj drama seriji Bulletproof. Lynch će također glumiti u post apokaliptičnoj seriji Y koja će se prikazivati na FX u 2020. godini.

Službeni sinopsis filma Bond 25 glasi:

“Bond je napustio aktivnu službu i uživa u mirnom životu na Jamajci,” piše. “Njegov mir je kratkotrajan kada se pojavio njegov stari prijatelj Felix Leiter iz CIA-e tražeći pomoć. Pokazalo se da je misija spašavanja otetog znanstvenika daleko opasnija od očekivane, vodeći Bonda na trag tajanstvenog zlikovca naoružanog opasnom novom tehnologijom.”

Bond 25, kako god bude dobio naziv, dolazi u kina 08. travnja 2020. godine.

Similar Posts