Red Notice - pomaknut datum izlaska

Red Notice – pomaknut datum izlaska

Filmu Red Notice, redatelja Rawson Marshall Thurbera, pomaknut je datum izlaska sa 12. lipanj na 13. studeni 2020. godine.

U ovom filmu, za točno dvije godine, gledat ćemo u glavnim ulogama Gal Gadot i Dwayne The Rock Johnsona, a razlog ove petomjesečne odgode leži upravo u rasporedu njhovih filmova. Nedavno smo saznali da je i Wonder Woman 1984, u kojem Gal reprizira svoju ulogu naslovne super-heroine, odgođen, a novi datum izlaska je 5. lipanj 2020. Što znači, da je Red Notice ostao na prvotnom datumu, gledali bismo dva filma sa Gal Gadot u tjedan dana. Osobno, ja ne bih imao ništa protiv toga, a sumnjam da bi se i itko od čitatelja žalio, ali filmašima u Hollywoodu to, iz sasvim logičnih razloga, nije odgovaralo. Također, Disney je izlazak Dwayneovog filma Jungle Cruise postavio na 24. srpanj iste godine, a i Gal Gadot bi također trebala glumiti i u filmu Death on the Nile, nastavku Kenneth Branaghovog filma Murder on the Orient Express, čiji je trenutni datum izlaska 22. listopad 2020.

Red Notice - pomaknut datum izlaska

Redatelj Rawson Marshall Thurber je već u dva navrata surađivao sa Johnsonom, i to na filmovima Central Inteligence, te ovogodišnjem Skyscraperu.

Prema prvim informacijama, Red Notice bi pratio interpolovog agenta, kojeg bi glumio Johnson, u lovu na najtraženijeg ilegalnog krijumčara umjetninama. Na trenutak sam se ponadao da bi taj krijumčar mogla biti i Gal, ali ona će se naći u, zasad, nepoznatoj ulozi, dok uloga krijumčara još uvijek nije dodjeljena budući da je film trenutno u vrlo ranoj fazi pred-produkcije.

Red Notice - pomaknut datum izlaska

Prema Hollywood Reporteru, budžet filma iznosit će između 125 i 150 milijuna dolara što je još jedan razlog spomenute odgode, jer će ovaj film morati masno zaraditi kako bi se pokazao kao isplativ projekt. A to bi, pokraj isčekivanog blockbustera kao što je Wonder Woman, bilo nemoguće postići. Dodatno, The Rock već sad ima razloga trljati rukama, jer pokraj svih projekata na kojima trenutno radi, za Red Notice bi mogao dobiti plaću u iznosu 20 milijuna dolara, što je, prema Hollywoodskim standardima, normalna plaća za glumce A-klase u visoko-budžetnim naslovima.

Osim što će ga režirati, Rawson Marshall Thurber će napisati i scenarij, a film će distribuirati Universal.

Similar Posts