Najavljen Spider-Man Spin-Off film Venom

Produkcija Venom filma – odgođena!

Ali ne brinite nije kao s filmovima ‘Gambit’ ili ‘Flash’!

Nakon godina procesa izrade, pune raznih problema, Sony je napokon uspio sve posložiti za solo Venom avanturu. Ranije ove godine Zombielandov, Ruben Fleischer, je potvrđen za redatelja novog Venom filma, a Tom Hardy je izabran kao Eddie Brock/Venom, pa čak i Rogue Oneov, Rhiz Ahmed, je ušao u pregovore za glumiti u filmu.

Sve u svemu činilo se kako je film na vrlo dobrom putu, konstantno su se pojavljivali neki mali detalji iz filma, neke nove osobe razmatrane za glumce i slično, ali sada se pojavio mali problem, koji bi mogao zabrinuti lojalne fanove.

Produkcija Venom filma - odgođena!
Venom

Još u kolovozu je najavljeno da bi snimanje Venoma trebalo početi 01. rujna. Nažalost filmska ekipa je još uvijek, krajem kolovoza, tražila članove, što je značilo moguću odgodu projekta. Sada je zaista potvrđeno da će se produkcija odgoditi za 23. listopad 2017, kako bi pronašli još članove ekipa u Atlanti, gdje je produkcija smještena. Venom bi trebao doći u kina 05. listopada 2018 godine, za manje od godinu dana od početka snimanja filma.

Ova odgoda i zategnut raspored bi mogli biti zabrinjavajući za fanove. Prvo zato što nismo čuli puno o glumcima, osim o Tom Hardy, a drugo zato što su nedavno bila dva superhero filma koja nisu na vrijeme stigla otpočeti snimanje, pa i dalje odgađaju njihov početak: The Flash i Gambit. Pa ako se brinete da bi se to moglo dogoditi i Venomu, naše mišljenje je da nema šanse, puno je veća želja za Venom filmom i vidjeti Tom Hardya kao Eddie Brock/Venom, nego Gambita i The Flasha, čiju već seriju i imamo.

Druge je zanimalo i ovo...