Prošlog tjedna bilo je puno konverzacija oko Henry Cavillovog pridruživanja Marvelovom Filmskom Svemiru, dijelom zahvaljujući apsurdnoj glasini da je Witcher zvijezda izabran za ulogu Wolverinea. Naravno, fanovi nastavljaju nagađati o liku kojeg bi glumac mogao igrati ako se jednog dana pridruži MCU. Marvelov umjetnik Alexander Lozano (Cyclops) stvorio je skicu Cavillea kao Marvelovog Herculesa i sada glumca ne možemo vidjeti kao nikoga drugog.

Lozano je u ponedjeljak uzeo na svoj Instagram račun podijeliti grubu skicu koju je učinio u vezi s likom, kombinirajući glumčev odličan izgled s Marvelovim odijelom za Herculesa. Krajnji rezultat, pa, nadamo se da će se Cavill što prije naći u toj ulozi. Pogledajte ispod.

U središtu glasina, rečeno je da će Cavill glumiti omiljenog X-Men lika u Captain Marvel 2. Ne samo da Cavillu nitko iz Marvel Studiosa nije prišao, nego Captain Marvel 2 još nema ni gotovo scenarij, pa s time nije ni moguće da su uključili nekoga veličine Wolverinea u film, barem ne za sada.

Napišite nam što mislite o Henry Cavillu u ulozi Herculesa? Ili bi ga radije vidjeli kao Wolverinea u MCU?