Marvelov Illustrator nam pokazuje kako bi Henry Cavill mogao izgledati kao Hercules

Marvelov Illustrator nam pokazuje kako bi Henry Cavill mogao izgledati kao Hercules

Prošlog tjedna bilo je puno konverzacija oko Henry Cavillovog pridruživanja Marvelovom Filmskom Svemiru, dijelom zahvaljujući apsurdnoj glasini da je Witcher zvijezda izabran za ulogu Wolverinea. Naravno, fanovi nastavljaju nagađati o liku kojeg bi glumac mogao igrati ako se jednog dana pridruži MCU. Marvelov umjetnik Alexander Lozano (Cyclops) stvorio je skicu Cavillea kao Marvelovog Herculesa i sada glumca ne možemo vidjeti kao nikoga drugog.

Lozano je u ponedjeljak uzeo na svoj Instagram račun podijeliti grubu skicu koju je učinio u vezi s likom, kombinirajući glumčev odličan izgled s Marvelovim odijelom za Herculesa. Krajnji rezultat, pa, nadamo se da će se Cavill što prije naći u toj ulozi. Pogledajte ispod.

U središtu glasina, rečeno je da će Cavill glumiti omiljenog X-Men lika u Captain Marvel 2. Ne samo da Cavillu nitko iz Marvel Studiosa nije prišao, nego Captain Marvel 2 još nema ni gotovo scenarij, pa s time nije ni moguće da su uključili nekoga veličine Wolverinea u film, barem ne za sada.

Napišite nam što mislite o Henry Cavillu u ulozi Herculesa? Ili bi ga radije vidjeli kao Wolverinea u MCU?

Similar Posts