10 Najboljih Vozila u Stripovskim filmovima

10 Najboljih Vozila u Stripovskim filmovima

Mnogo super junaka na velikom ekranu definirano je seksi pojavama, ali mnogi od tih likova dolaze i s dobrim izgledom – u obliku automobila. Od Marvela do DC-a i i onog izmeđ toga, filmovi iz stripova nude neka od najljepših vozila u filmovima. Neki od njih su pravi i sponzorski automobili, dok su drugi posebno dizajnirani za prikaz u filmu. Bilo kako bilo, vrijeme je da pogledate najbolja vozila koje gledamo u filmovima baziranim na stripovima.

Danas smo sastavili popis 10 automobila iz filmova stripa. Brzo ćemo samo nadodati: Mercedes Brucea Waynea iz Justice League, ta stvar izgleda kao da je sletila na naš planet iz budućnosti, a Bumblebee kao i mnogi drugi Camarosi je fantastičan, ali Transformersi su bili crtani filmovi i igračke prije snimanja filmova, tako da se ne računaju za ovaj popis, kao ni oni iz franšize Fast & Furious. U ovaj popis ne ubrajamo ni brojne Batomobile koje smo vidjeli i kojima bi na unutarnjem izgledu svaki avion pozavidio.

10. Jokerov Lamborghini – Suicide Squad (2016)

10 Najboljih Vozila u Stripovskim filmovima

Jokerov ljubičasti Lamborghini. Automobil se pojavio u Suicide Squadu. Ovaj je specijalni filmski automobil prekrasan na svim frontovima, iako je mogao biti samo malo manje ljubičast. Bio je posebno dizajniran za film, tako da čak i ako imate novac, ne biste ga mogli kupiti.

9. Black Widowin Harley – Avengers: Age of Ultron (2015)

10 Najboljih Vozila u Stripovskim filmovima

Harley Davidson kojeg je furala Black Widow u filmu Avengers: Age of Ultron, Natasha Romanoff viđena je kako vozi ovaj potpuno električni motor još dok je bio samo prototip i definitivno je bila ispred svog vremena. Kako se ispostavilo, motor još uvijek nije dostupan javnosti od kada se pojavio u ovom filmu od 2015. godine, ali ući će u proizvodnju kasnije 2020. Želite li jedan? To će vas doći oko 30 somova.

8. Shurijin Lexus LC 500 – Black Panther (2018)

10 Najboljih Vozila u Stripovskim filmovima

Shurijin Lexus LC. Pa, tehnički ova plava dvokrilna vrata ne pripadaju njoj, već je samo upravljala njome koristeći Wakanda modernu tehnologiju ​​u filmu Black Pamther, ali otkad smo vidjeli T’Challu koji se vozi na vrhu ovog automobila, nemojte lagati, svi smo htjeli jednog. Bez daljinskog tehničara iz Wakande, ovaj ljepotan dođe oko 92,000 dolara za novi model u osnovnom paketu.

7. Bruce Wayneov Aston Martin DB MARK III – Batman V Superman: Dawn of Justice (2016)

10 Najboljih Vozila u Stripovskim filmovima

Ovaj automobil iz 1957. prodao bi se na aukciji za oko 400,000 dolara, a Ben Affleck je u njemu kao Bruce Wayne došao Lex Luthoru koji je kasnije izazvao malu svađu s Clarkom Kentom u filmu Batman V Supermanu: Dawn of Justice. Nije ništa posebno o vožnji ovog elegantnog, modernog, povijesnog povijesnog automobila Jamesa Bonda – i morate se zapitati je li Batman potajno instalirao nekoliko 007 naprava kako bi ovu stvar učinio Bondmobilom. Kužite?

6. Tony Starkov Acura NSX – The Avengers (2012)

10 Najboljih Vozila u Stripovskim filmovima

Acura NSX Tonyja Starka. Da, ova stvar je zaista Acura na kraju The Avengersa i novi model MSRP-a koji vrijedi 157,000 dolara, što je jeftino po standardima Tonyja Starka. Ipak, onaj koji se koristi u filmu, pa, on vrijedi oko 9 milijuna dolara, a poznavajući Starka, garant ima i dodatnu opremu poput raketa, štitova, vjetrobranskog stakla za noćnu vožnju i neke vrste AI-a koja ga pokreće.

5. Tony Starkov Audi E Tron GT – Avengers Endgame (2019)

10 Najboljih Vozila u Stripovskim filmovima

Audi E Tron GT Tonyja Starka. Ovaj automobil iz Avengers: Endgame zasad je samo konceptni automobil. Audi bi ih trebao objaviti početkom 2021. godine, a njihov moćno i potpuno električno vozilo vjerojatno će koštati nešto više od 100,000 dolara. Elegantan dizajn koji ide odmah od kotača i sav novac koji ćete uštedjeti na benzinu – možda ga i vi potražite.

4. Stephen Strangeov Lamborghini Huracan – Doctor Strange (2016)

10 Najboljih Vozila u Stripovskim filmovima

Lamborghini Huracan doktora Stephena Strangea. Samo je poražavajuće što je taj seksi automobil od 200 000 dolara apsolutno uništen kada Strange previše nagazi po gasu ne obraćajući pažnju na put u svojoj priči o porijeklu u Doktora Strangea. Mogu samo zamisliti da je njegov vrijedio više, s obzirom da je mogao pokazati X-zrake ili druge prijenose prije nego što je poletio – prevrnuo se i vrtio se i srušio se s litice. Ufff, to je boljelo.

3. Black Widowin Chevrolet Corvette – Captain America: The Winter Soldier (2014)

10 Najboljih Vozila u Stripovskim filmovima

Kada je u pitanju skakanje sa litice, Black Widow imala je super-dobrog Corvettea! Chevrolet je 2014. godine renovirao Corvette novim dizajnom, a taj je dizajn dospio i u film Captain America: The Winter Soldier u posve crnom obliku. Danas biste vjerojatno mogli pronaći rabljenu verziju ovog automobila za manje od 45 000 dolara, ali kada je pušten, više je sličio 70 000 dolara. Kako je i Cap rekao: Can’t run everywhere.

2. Bruce Wayneov Lamborghini Avendator – The Dark Knight Risis (2012)

10 Najboljih Vozila u Stripovskim filmovima

Bruce Wayne Christiana Balea imao je nekoliko raskošnih vozila, ali njegov Lambo uzima najveći dio kolača. Mislim, točno je tamo s njegovim Murcielagom iz The Dark Knight, ali Aventador jednostavno bolji sa stilom. Ovakav novi koštao je više od 400,000 dolara za najosnovniju verziju ovog automobila. Danas biste mogli dobiti rabljeni model automobila iz 2012., godine, kada je izašao The Dark Knight Rises, za oko četvrt milijuna dolara.

1. Tony Starkov Audi R8 – Iron Man 3 (2013)

10 Najboljih Vozila u Stripovskim filmovima

Najseksepilniji automobil u stripovskim filmovima – Audi R8 Tonyja Starka! Iron Man je imao priličnu kolekciju ovih macana na 4 kotača, koji se uklapaju u njegovu egoističnu personalu definiranu novcem i stilom, ali nemojte se ponašati kao da ne biste voljeli sjesti za volan jednog od tih minimalno 170,000 dolara vrijednih automobila. Želite ovakvog narančaste boje koju ste vidjeli u Iron Man 3? Toće vas doći najmanje 70,000 dolara za ovaj osmogodišnji automobil.

Koji je vama najdraži? Što mislite, koji je stripovski lik najbolji auto-kolekcionar?

Similar Posts