Star Wars: The Rise of Skywalker epski posljednji Trailer dovodi sagu do kraja

‘Star Wars: The Rise of Skywalker’: otkrivene nove slike

Otkriveno je novih 13 slika iz nadolazećeg ‘Star Wars: The Rise of Skywalker’ filma, među kojima su Luke Skywalker, Knights Of Ren, borbe svjetlećim mačevima, novi likovi i druge. Prošlog mjeseca, Lucasfilm je započeo s marketinškom kampanjom za Star Wars IX, otkrivajući prvi teaser trailer tijekom Proslave u Čikagu. Ne samo da je taj prvi teaser trailer otkrio naziv filma, nego je također potvrdio iznenađujući povratak Emperora Palpatinea na velike ekrane, otvarajući još više pitanja o radnji Rise of Skywalker filma koje će fanovi pokušavati odgonetnuti u sljedećim mjesecima.

Mark Hamillov Luke Skywalker je posljednji puta viđen u Star Wars: The Last Jedi, filmu koji je najviše podijelio fanove ove franšize, ali ovaj kultni lik će se ponovno vratiti na velike ekrane ovog prosinca u Star Wars: The Rise of Skywalker. Danas je Vanity Fair otkrio prve službene slike iz ovog visoko očekivanog filma, a jedna od njih nudi fanovima prvi pogled na Mark Hamillovog Lukea pored R2-D2. Iako je naizgled Luke Skywalker postao jedno sa Silom u The Last Jedi, Mark Hamill je službeno potvrđen za The Rise of Skywalker prošle godine.

Možete vidjeti prvi pogled na Mark Hamilla u Star Wars: The Rise of Skywalker ispod.

Vanity Fairova masivna naslovnica s motivima The Rise of Skywalker uključuje galeriju novih fotografija, uključujući Knights of Ren, nove likove koje glume Richard E. Grant i Kerri Russell, a tu je i gore spomenuti Luke Skywalker. Pogledajte ih ispod:

Iako neke od ovih slika izgledaju odlično, moguće je da će fanovi biti razočarani što ni ovdje nema prikazanog Emperor Palpatinea, ali ostalo je još puno vremena do izlaska Rise of Skywalker filma, tako da ne sumnjam da ćemo i njega imati prilike vidjeti.

Redatelja J. J. Abramsa, zvijezde Star Wars: The Rise of Skywalker filma su Daisy Ridley, Adam Driver, John Boyega, Oscar Isaac, Lupita Nyong’o, Domhnall Gleeson, Kelly Marie Tran, Joonas Suotamo, Billie Lourd, Naomi Ackie, Richard E. Grant, Keri Russell, Mark Hamill, Anthony Daniels, Ian McDiarmid i  Billy Dee Williams. Carrie Fisher će se pojaviti kao General Leia Organa u ne iskorištenim snimkama iz filma Star Wars: The Force Awakens.

Star Wars: The Rise of Skywalker dolazi u kina u prosincu 2019. godine.

Teaser trailer filma Star Wars: The Rise of Skywalker:

https://youtu.be/dd-Du86CWE0

Druge je zanimalo i ovo...