Godzilla susreće Aliena u zastrašujućoj fanovskoj slici

Godzilla susreće Aliena u zastrašujućoj fanovskoj slici

Godzilla je jedno od najvećih Hollywoodskih čudovišta, ali definitivno nije jedino. Osim drugih velikih, poput King Konga, industrija je koristila nebrojena čudovišta u horor filmovima tijekom godina, a jedno od najstrašnijih i najboljih nam dolazi iz Alien franšize. Ipak, teško je biti strašniji od Xenomorpha, a jedan fan je zamislio kako bi to izgledalo kada bi se križali Alien i Godzilla!

I kao što možete zamisliti, cjelokupna zamjena je užasavajuća. Ne postoji dobar način da pobijedite Xenozillu, pa ako se on ikad pojavi na vašem planetu, najbolje se molite da postoji nešto tamo što bi ga moglo pobijediti (križanje Ridley i Alice?).

Ovaj digitalni umjetnik je odlično zamislio ovu sliku, a ljudi su ga diljem društvenih mreža pohvalili zbog toga.

XenoGodzilla from r/GODZILLA

“Kako se to dogodilo? Pa, pretpostavljam da se vrlo mlad (možda čak i mali) Godzilla želio hraniti sočnim jajašcima u drevnom hramu na Antarktiku. Ali ne brinite, Skynet će ga pokušati zadržati… Te se stvari događaju “, napisao je el-grimlock.

Kao što možete zamisliti, Xenozilla nije vaše svakodnevno čudovište. Ne zna se bi li ga Godzilla uspio pobijediti izravno, a to je zato što ovaj hibrid ima najbolje iz oba svijeta. Ne samo da Xenozilla posjeduje moć Godzille, već i grabežljivu prirodu Alien Xenomorpha. Ta smrtonosna kombinacija ne može se poreći, pa bi se jedina nada koja bi je čovječanstvo imalo protiv nje mogla naći Mechaxenogodzilla. Ili možda ona kombinacija od gore.

Similar Posts