Recenzija: Spider-Man: Far From Home (Spider-Man: Daleko od kuće, 2019)

Spider-Man: Far From Home – Novi službeni poster i posteri likova

Do izlaska filma Spider-Man: Far From Home ostalo je još 40 dana, a Marvel nas je počastio novim službenim posterom i posterima glavnih likova.

Avengers Endgame je svoje odradio. Zatvorio je zadnjih 11 godina Marvel Filmskog Svemira uz jedan veliki boom. Ali svi znamo da je završetak jedne velike priče istovremeno početak nove. Sada već davne 2008., film IronMan je započeo i postavio temelje za sve ovo što danas gledamo i što gledaju stotine milijuna obožavatelja diljem svijeta, pa tako nekako i priliči da SpiderMan, kojem je IronMan u MCUu bio mentor, nastavi njegovim stopama.

Upravo time će se primarno baviti ovaj novi film koji će biti 23. MCU film po redu. Spider-Man: Far From Home će nam pokazati kako se naslovni lik, ali i svi ostali stari likovi nose sa posljedicama Endgamea. Kako bi barem nakratko pobjegao od svoje superherojske svakodnevice, Peter Parker odlazi na školski odmor u Europu, ali neprijatelj nikad ne spava, pa tako ni u ovom slučaju.

Osim SpiderMana, u ovom filmu se, od starih likova, vraćaju Nick Fury, Maria Hill, Happy Hogan i neizostavna Ujna May. Također se vraćaju Ned, MJ i ostali Peterovi kolege iz škole, a od svježih lica se možemo veseliti liku Mysterio, kojeg glumi poznati glumac Jake Gyllenhaal. Mysterio bi mogao biti i ključ stvaranja Marvel Cinematic Multiverse.

Povezane vijesti:

Ovdje možete pogledati novi, službeni kino-poster, a ispod njega i četiri postera glavnih likova.

Spider-Man: Far From Home - Novi službeni poster i posteri likova

 

Spider-Man: Far From Home, u kinima od 2. srpnja ove godine.

 

Druge je zanimalo i ovo...