Chernobyl kreator Craig Mazin će razvijati Pirates of the Caribbean reboot

Chernobyl kreator Craig Mazin će razvijati Pirates of the Caribbean reboot

Disneyjeva Pirates of the Caribbean franšiza je definitivno bila profitabilna za studio, zaradivši preko $4.5 milijarde diljem svijeta kroz pet filmova, ali nakon što je posljednjeg filma, Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales, dosta lošije prošao od prethodnih filmova, Disney je počeo istraživati ​​mogućnosti ponovnog pokretanja franšize.

THR sada donosi da je Disney zaposlio Craiga Mazina, kreatora i scenarista odlične HBO Chernobyl mini-serije, da razvije priču za sljedeću Pirates of the Caribbean avanturu. Veteran franšize Ted Elliot se također pridružio kako bi pomogao voditi priču koja je zamišljena da “donese svježi vjetar” u franšizu. I dok je Mazin poznat po svom dramatičnom radu na Chernobyl, njegovi prijašnji radovi su bili znatno laganiji po tonu, a uključuju The Hangover Part II (2011), The Hangover Part III (2013), Identity Thief (2013), The Huntsman: Winter’s War (2016), Scary Movie 3 (2003), Scary Movie 4 (2006) i druge.

Johnny Depp više neće biti dio 'Pirates Of The Caribbean' [Disney potvrdio]

Pirates of the Caribbean reboot je i dalje u vrlo ranim stadijima izrade dok su Mazin i Elliott tek smislili priču i smjer u kojem će ići, ali ovo nije prvi puta da studio želi napraviti ponovno pokretanje ove franšize.

Prošlog listopada, Disney je prišao Rhettu Reeseu i Paulu Wernicku, scenaristima Deadpool filmova, da napišu skriptu za reboot film. Disneyjev šef produkcije Sean Bailey je bio vrlo uzbuđen oko dolaska Reesea i Wernicka na projekt. Međutim, Rhett i Wernick su odustali od projekta ranije ove godine.

Ljubitelji se samo mogu nadati da će Mazin i Elliott vratiti Pirates of the Caribbean franšizi onaj sjaj koji je imala u prva dva, možda tri filma.

Similar Posts