Evo što je Joss Whedon promjenio u Zack Snyderovom 'Justice League'

Evo što je Joss Whedon promjenio u Zack Snyderovom ‘Justice League’

I dok su fanovi očajni vidjeti Zack Snyderov rez DC filma Justice League, upravo je otkriveno što je Joss Whedonova skripta promijenila u filmu, i čini se poprilično toga.

Nakon nedavnih hrpa vijesti o Zack Snyderovom rezu Justice League, detalji Joss Whedonovog pristupa skripti za DC film su procurili online. Nakon što je Zack Snyder napustio Justice League zbog obiteljske tragedije, Warner Bros. je pristupio redatelju Jossu Whedonu da dovrši projekt. U početkom je to započelo s prepravcima scenarija u kojem su neku likovi poprimili puno veće uloge kako bi uspjeli stvoriti povezanost iz prijašnjih filmova, dok su drugi potpuno izbačeni.

Članak iz New York Times, koji istražuje nedavni niz potpora Zack Snyderovom Justice League rezu otkriva da je redatelj Joss Whedon dodao 80 novih stranica scenarije tijekom ponovih snimanja filma. Gal Gadotovoj Wonder Woman, Amy Adamsovoj Lois Lane i Diane Lane Marthi Kent su svima znatno povećane uloge, dok je Joss Whedon potpuno izbacio ljubavni interes Barry Allena koju je trebala glumiti glumica Kiersey Clemons. Također je postojala dodatna sporedna radnja koja je uključivala Flasha i Cyborga te je uklonjena, s redateljem Joss Whedonom koji je odlučio dodati puno više komedije tijekom filma.

Fanovi su i dalje očajni saznati kako je Zack Snyderov rez filma Justice League trebao izgledati, a sa svim novostima koje oko njega konstantno stižu, čini se da je to samo igra čekanja trenutno.

Što mislite o ovim promjenama koje je Whedon uveo i radujte li se i dalje Snyderovom rezu Justice League filma?

Similar Posts