Marvel 'The Eternals' slike sa seta otkrivaju Angelinu Jolie kao Thenu u superherojskom odijelu i druge

Otkriven sinopsis za Marvelov The Eternals i najavljuje drevni rat

Ako ostavimo slike po strani, dugo već vremena nismo čuli neke korisne službene informacije o Marvelovom The Eternals filmu, a sada je napokon prvi sinopsis pronašao put online.

Disney je objavio ovu radnju ukratko i dok ne ide u puno detalja, daje nam bolju ideju o tome što možemo očekivati od priče.

Mi smo već znali da će se ovi drevni izvanzemaljski heroji boriti protiv starih neprijatelja Devianta, ali prema ovome, “neočekivana tragedija” će dovesti do ponovnog sukoba. Može li to biti povezano s Avengers: Endgame filmom na neki način?

Sinopsis The Eternals filma također djelomično govori o sposobnostima likova.

U nastavku pogledajte prvi sinopsis za Marvelov The Eternals film.

“Marvel Studios The Eternals prikazuje uzbudljivi novi tim Super Heroja u Marvelovom Filmskom Svemiru, drevne izvanzemaljce koji su živjeli na Zemlji u tajnosti tisućama godina. Nakon tragedija u Avengers: Endgame, ne očekivana tragedija natjera ih da izađu iz sjene kako bi se ujedinili protiv najstarijeg neprijatelja čovječanstva,  The Deviants.

Izvrsna glumačka postava uključuju Richarda Maddena kao svemoćnog Ikarisa, Gemmu Chan kao Sersi koja voli čovječanstvo, Kumaila Nanjianija kao kozmičkog Kingoa, Lauren Ridloff kao super brze Makkari, Brian Tyree Henry kao inteligentni izumitelj Phastos, Salma Hayek kao mudri i duhovni vođa Ajak, Lia McHugh kao vječno mlada Sprite, Don Lee kao moćni Gilgamesh, Barry Keoghan kao dugo rezervirani Druig i Angelina Jolie kao žestoka ratnica Thena. Kit Harrington glumi Danea Whitmana.

Redateljice Chloe Zhao, koja je režirala kritički hvaljeni Sundance film The Rider i produciran od Kevina Feigea, The Eternals dolazi u U.S. kina 06. studenog 2020.”

I dok je The Eternals na pravom putu za izlazak u studenom ove godine, nedavno smo saznali da je drugi Marvelov film, Doctor Strange in The Multiverse of Madness, ušao u probleme kada je izgubio redatelja. Iz Marvel Studiosa nas uvjeravaju da to neće stvoriti probleme, da će brzo naći redatelja i da će film doći u kina na dogovoreni datum.

Similar Posts