Pogledajte kako bi Keanu Reeves mogao izgledati u 'Matrix 4' u ovom odličnom fanovskom posteru

Keanu Reeves je vidio ‘The Matrix 4’ scenarij i zove ga “Vrlo Ambicioznim”

Keanu Reeves je pročitao scenarij za ‘The Matrix 4’ film i kaže za njega da je “vrlo ambiciozan.”

Keanu Reeves je nedavno pričao o scenariju za The Matrix 4 film Lane Wachowski, te ga je nazvao “vrlo ambicioznim.” I dok film treba započeti produkciju tek 2020. godine, Keanu Reeves je, baš poput nas, vrlo uzbuđen vratiti se jednoj od svojih najpoznatijih uloga, kako bi vidio gdje će priča Nea ići u The Matrix 4.

Iako je bio jako pažljiv kako ne bi otkrio nešto o The Matrix 4, Keanu Reeves je na kratko razgovarao s Entertainment Tonight o nastavku i potvrdio da je pročitao scenarij. Zvijezda je rekla, “Vrlo je ambiciozan, kako i treba biti!” – ali nije išao u više detalja oko toga što fanovi mogu očekivati od Matrix 4 filma. A ako su glasine točne da Warner Bros. planira izabrati mladog Morbiusa u The Matrix 4 – tada je ambiciozno zaista pravi opis.

Sudbina Keanu Reevesovog Nea u originalnim Matrix filmovima je ostala pomalo dvosmislena. Nakon duge borbe s  Hugo Weavingovim Agentom Smithom, Neo mu dopušta da ga pretvori u jednog od svojih klonova. Odmah nakon toga, kreatori Matrice pošalju veliki val energije kroz tijelo Nea koji im omogući da unište Agenta Smitha i sve njegove klonove. Nije bilo jasno preživi li Keanu Reevesov lik taj proces.

Originalni Matrix i njegova dva nastavka su zajedno zaradili $1.6 milijardi na koji blagajnama diljem svijeta. Keanu Reeves i Carrie-Anne Moss glumili su svoje likove kroz sva tri filma Matrix filmske serije, koji su svaki režirali Lana i Lilly Wachowski.

Lana Wachowski piše scenarij za The Matrix 4 s Aleksandarom Hemonom i Davidom Mitchelom. Osim što piše scenarij i režira, Wachowski će i producirati projekt zajedno s Grant Hillom.

The Matrix 4 još nema datum izlaska, ali bi produkcija trebala započeti početkom 2020. godine.

Druge je zanimalo i ovo...