Green Lantern film kreće u izradu

Green Lantern film kreće u izradu

Green Lantern Corps film je i dalje u izradi, iako je bilo poprilično tiho na toj fronti već neko vrijeme. Na svu sreću i dalje je na putu, jer je prikazan kao dio novog izvještaja o nadolazećim DC filmovima i što je sljedeće za Warner Bros. filmski svemir.

Prema izvještaju iz Variety, scenarist Geoff Johns i dalje snažno radi na scenariju za Green Lantern Corps film, te se očekuje da će ju dostaviti do kraja godine. Johns je rekao u prošlom intervju da neće žuriti sa scenarijem i da ga želi dobro napraviti, a mi se nadamo da će se vrijeme i trud isplatiti, jer mnogi DC fanovi žele vidjeti Green Lanternov ponovni dolazak na velike ekrane.

Green Lantern i Strange Adventures live-action TV serije u izradi za HBO Max

Izvještaj također kaže nešto o tome što bi se s Green Lantern projektom moglo dogoditi nakon što prođe fazu scenarija. Rečeno je da bi projekt mogao otkupiti J.J. Abrams i Bad Robot u nadi da će producirati film. Međutim, treba dodati da Greg Berlanti, koji je poznat po svom radu na Arrowverse, već radi s Johnsom na nadolazećoj HBO Max Green Lantern seriji, a neki špekuliraju da bi to Berlantiju moglo ucrtati put za rad na Green Lantern filmu u nekom obliku.

Green Lantern franšiza je na ledu od 2011. godine i filma s Ryanom Reynoldsom u glavnoj ulozi, koji nije uspio ispuniti očekivanja na kino blagajnama. Film je zaradio samo $219 milijuna diljem svijeta i nije dobro ni prihvaćen od kritike.

Za sada nema datuma izlaska Green Lantern filma.

Similar Posts