Trailer: The Last Full Measure (2020)

Trailer: The Last Full Measure (2020)

Stigao je prvi službeni trailer za nadolazeći ratni film sa Sebastianom Stanom i Samuel L. Jacksonom u glavnim ulogama, The Last Full Measure.

Datum izlaska filma The Last Full Measure:

17. siječanj 2020.

Žanr filma:

Drama, ratni

Redatelj:

Todd Robinson

Scenarist:

Todd Robinson

Glumci:

Samuel L. Jackson, Sebastian Stan, Christopher Plummer

Radnje ukratko:

Trideset četiri godine nakon svoje smrti, padobranac William H. Pitsenbarger, Jr. (“Pits”) odlikovan je najvišom vojnom časti u zemlji za svoje akcije na bojnom polju.

The Last Full Measure govori istinitu priču o ratnom heroju Vijetnama Williamu H. Pitsenbargeru (Jeremy Irvine), američkom padobrancu/liječniku (poznatom i kao PJ), koji je osobno spasio preko šezdeset muškaraca.

Tijekom spasilačke misije 11. travnja 1966. godine pružena mu je prilika da posljednjim helikopterom pobjegne iz borbene zone pod teškom vatrom, ali odlučio je ostati kako bi spasio i obranio živote svojih kolega vojnika 1. pješadije Američke vojne divizije, prije nego što je izvršio konačnu žrtvu u najkrvavijoj bitci rata.

Trideset dvije godine kasnije, cijenjeni službenik Pentagona Scott Huffman (Sebastian Stan) dobio je zadatak istražiti Kongresni zahtjev za medalju za Pitsenbargera koji su postavili njegov najbolji prijatelj i partner PJ-a u misiji (William Hurt) i njegov roditelji (Christopher Plummer i Diane Ladd).

Huffman traži svjedočenje vojnih veterana koji su bili svjedoci izuzetne hrabrosti Pitsenbargera, uključujući Takoda (Samuel L. Jackson), Burr (Peter Fonda) i Mott (Ed Harris).

No, kako Huffman saznaje više o hrabrim postupcima Pitsenbargera, otkriva zavjeru na visokoj razini iza višedecenijskog uskraćivanja medalje, što ga je natjeralo da svoju karijeru stavi na crti te traži pravdu za palog padobranca.

Redatelja i scenarista Todda Robinsona, zvijezde filma The Last Full Measure su Sebastian Stan, Christopher Plummer, William Hurt, Ed Harris, Samuel L. Jackson, Peter Fonda, LisaGay Hamilton, Jeremy Irvine, Diane Ladd, Amy Madigan, Linus Roache, John Savage, Alison Sudol i Bradley Whitford.

U nastavku pogledajte trailer filma The Last Full Measure:

Similar Posts