Trailer: L.A.'s Finest (2019-)

Trailer: L.A.’s Finest (2019-)

Stigao je prvi službeni trailer za nadolazeću akcijsko humorističnu krimi seriji, spin-off Bad Boys filmske serije s Jessicom Albom u glavnoj ulozi, L.A.’s Finest.

Datum izlaska serije L.A.’s Finest:

13. svibanj 2019.

Žanr serije:

Akcija, komedija, krimi

Kreator:

George Gallo

Glumci:

Sophie Reynolds, Jake Busey, Jordan Rodrigues, Jessica Alba, Gabrielle Union

Radnja ukratko:

Spin-off serija usredotočit će se na agenticu za borbu protiv droge Sydney Burnett.

Trailer: L.A.'s Finest (2019-)

L.A.’s Finest je nadolazeća Američka akcijska krimi komedija TV serija bazirana na Bad Boys filmskoj seriji, kreatora George Gallo. Zvijezde serije su Gabrielle Union kao Sydney “Syd” Burnett, Jessica Alba kao Nancy McKenna, Ernie Hudson kao Joseph Burnett, Zach Gilford kao Ben Walker, Duane Martin kao Ben Baines, Ryan McPartlin kao Patrick McKenna, Zach McGowan kao Ray Sherman i Sophie Reynolds kao Isabel McKenna.

LA’s Finest slijedi “Burnett, koja je posljednji put viđen u Miamiju kako ruši narko-kartel. Sada je ostavila za sobom kompliciranu prošlost kako bi postala LAPD detektiv. Uparena s novom partnericom, Nancy McKenna, mamom s poslom i jednako kompleksnom prošlošću, Burnett je prisiljena razmisliti dali njezin neumoljiv način života prikriva veću osobnu tajnu. Ove dvije žene se ne slažu u mnogo čemu, ali pronalaze zajednički jezik kada se radi o zatvaranju najopasnijih kriminalaca u Los Angelesu.”

Serija izlazi 13. svibnja 2019. godine.

U nastavku pogledajte trailer serije L.A.’s Finest:

Similar Posts