Trailer: Bombshell (2019)

Trailer: Bombshell (2019)

Stigao je prvi službeni trailer za film Bombshell sa tri mega-glumice u glavnim ulogama: Charlize Theron, Nicole Kidman i Margot Robbie

Datum izlaska: 20. prosinac 2019.

Žanr: Biografski, drama

Redatelj: Jay Roach

Scenarist: Charles Randolph

Glumačka postava: Charlize Theron, Nicole Kidman, Margot Robbie, Kate McKinnon

Sinopsis: Tri zaposlenice Fox News nađu se u sukobu sa osnivačem Rogerom Ailesom zbog njegovog otrovnog šovinističkog pristupa kojiim vodi tvrtku.

Oskarovke Charlize Theron i Nicole Kidman, te nominirana za Oskara Margot Robbie predvode glumačku postavu u nadolazećem girl power filmu Bombshell baziranom na stvarnom događaju. Na sami spomen ova tri imena, vidi se da ovaj film ima postavu od koje, doslovce, boli glava (ne da boli glava od postave, nego boli glava koliko je dobra postava). Osim toga, u filmu glume i John Lithgow, Connie Britton, Mark Duplass, Rob Delaney, Malcolm McDowell, Allison Janney, te poznata glumica i komičarka Kate McKinnon.

Nicole smo ove godine gledali u drugoj sezoni vrlo uspješne serije Big Little Lies, Margot je glumila u nedavno izašlom filmu Quentina Taratina Once Upon a Time in Hollywood, a iduće godine će reprizirati ulogu Harley Quinn u filmu Birds of Prey, a Charlize ćemo idućeg proljeća gledati i u nadolazećem devetom nastavku akcijskog serijala Fast & Furious. Ove blagdanske sezone ćemo te tri dame koje se nalaze u samoj eliti današnjeg Hollywooda zajedno gledati u ovoj biografskoj drami u kojima će glumiti tri novinarke Fox Newsa koje će sjesti na žulj svojem šefu koji je vrlo šovinistički nastrojen.

Film u kinima očekujemo 20. prosinca ove godine. Znam da u to vrijeme izlazi i novi Star Wars, ali s obzirom na postavu, i za ovo će se sigurno naći vremena i mjesta na watchlisti.

Trailer filma Bombshell:

Similar Posts