The Walking Deadov Rick Grimes film će biti samostalan i pokušat će privući širu publiku

The Walking Deadov Rick Grimes film će biti samostalan i pokušat će privući širu publiku

Scott Gimple, The Walking Dead glavni urednik sadržaja i pisac-producent bez naziva TWD filma koji će vidjeti Andrewa Lincolna kako reprizira svoju ulogu ubojice zombija i bivšeg zamjenika šerifa Ricka Grimesa, kaže da će prvi film franšize biti pravljen tako da se svidi široj publici, kao i ljubiteljima horor serije koja je sada u svojoj desetoj sezoni na AMCu. Uspoređujući ovaj film s Hugh Jackmanovim Wolverine opraštanjem u obliku Logana, bivši Showrunner se nada da će filmovi privući ljubitelje koji nisu upoznati s TWD Svemirom, uključujući mlađu publiku koja još nije vidjela ni jednu epizodu Walking Dead serije.

Smješten neko vrijeme nakon Rickovog nestanka iz Virginije, što je započelo skok od šest godina u glavnoj seriji, ova planirana trilogija filmova pronalazi otetog i kako se vjerovalo mrtvog Ricka u rukama dalekosežna tajne organizacije koja planira ponovno izgraditi svijet gotovo desetljeće nakon što je zombie apokalipsa započela.

Kada je upitan o privlačnosti ovog filma široj publici koja uključuje ljubitelje filmova koji nikada nisu gledali ni epizodu Walking Dead serije, Gimple je rekao, “This is for everyone.”

“Mi moramo poštovati fanove serije, apsolutno, ali ja ne mislim da to nužno isključuje uključivanje drugih ljudi unutra. A ako je ovo prva Walking Dead stvar koju će vidjeti, oni će u tome uživati,” Gimple je rekao.

Datum izlaska ove The Walking Dead trilogije filmova još nije otkriven. Filmove će u kina distribuirati Universal Pictures.

Similar Posts