Recenzija: Rememory (2017)

Recenzija: Rememory (2017)

Udovica profesora, vizionara nailazi na jedan od njegovih izuma koji ima mogućnost snimanja i prikazivanja sjećanja osoba.

Žanr filma:

Drama, misterija, sci-fi

Redatelj:

Mark Palansky

Scenarist:

Mark Palansky, Mike Vukadinovich

Glumci:

Peter Dinklage, Matt Ellis, Jordana Largy

 Rememory (2017) on IMDb

Recenzija: Rememory (2017)
Rememory

Rememory je Američki drama, misterija film s dijelom SFa u sebi. Radi se o profesoru, vizionaru, koji je umro, ali okolnosti njegove smrti nisu potpuno jasne. On je izmislio, prototip uređaja, koji može čitati i snimati sjećanja osoba, tako da se kasnije mogu pregledavati kao da se upravo događaju, uređaj naravno ne radi savršeno, pa neke osobe imaju različite nuspojave.

Film ima interesantnu priču i stvorena je dobra, misteriozna atmosfera u filmu, koja gledatelja drži zainteresiranim cijeli film, unatoč tome što je malo usporeniji. Neke stvari u filmu su nažalost ne logične, poput dvoje ljudi, koji iako su bili povezani s ubijenim profesorom, ipak bez ikakvog pregleda, ičega, ulaze u jedan od vjerojatno najsuvremenijih kompleksa u toj nekoj zamišljenoj budućnosti i tako još par manjih stvari, koje vam neću otkrivati da vam ne bi spojlao film previše.

Što se tiče glume Peter Dinklage je dobro odglumio, ima malo drugačije kretnje i pokrete od onoga što smo navikli, ali gledajući ga u Game of Thrones, već su nam ti njegovi pokreti i gluma dobro poznati. Bilo je dobro ponovno vidjeti, nažalost pre rano preminulog Anton Yelchin, koji na žalost nije baš imao neku veliku ulogu u filmu. Što se tiče ostalih glumaca, zanemario bi ih, jer se nisu ničime posebno istaknuli, ni dobrom ni nešto posebno lošom glumom.

Tko voli malo polaganije misterije, drame, ovaj film će definitivno biti za njega.

Similar Posts