Conan the Barbarian - TV serija u izradi!!! - Svijet filma

Marvel vratio prava na Conan the Barbarian!

Svijet stripova i Marvel filmski svemir se trebaju pripaziti, jer je Marvel napokon vratio prava na ‘Conan the Barbarian’!

Iako je Conan najpoznatiji po Arnold Schwarzeneggerovom legendarnom utjelovljenju lika na velikom ekranu, u filmu John Milius iz 1982 godine i njegovom nastavku, lako je zaboraviti da je krvavi barbarin važna uloga u stripovima zadnjih 50 godina.

Marvel vratio prava na Conan the Barbarian!

Prema Marvel Comics heroj s mačem će se trijumfalno vratiti stripovima novom serijom u siječnju 2019 godine. I dok su to odlične vijesti, Marvelov Glavni urednik C.B. Cebulski je osobito zadovoljan što se Conan vratio pod njegov stripovski kišobran:

“Od Barry Windsor-Smith, John Buscema do Neal Adams, legendarna postava je donijela Conana u život na stranicama Marvel stripova… To je nasljedstvo po kojem moramo živjeti i nastaviti raditi s talentima koje trenutno imamo pred sobom, kako bi doveli Cimmeriana na stranice stripova u 2019 godini.”

Udružujući se s Conan Properties International, Marvel je preuzeo natrag prava od Dark Horse Comics, koji su imali prava na Conana od 2003 godine. Iako je Dark Horse napravio dobar posao s Conanom, njihov šesti i posljednji strip je bio Conan the Slayer iz 2016 godine. Impresivno zvuči kada znamo da je Marvel između 1970 i 2000 godine izdao preko 650 stripova o ovoj mišičavoj napasti. Sada kada je Marvel podržan od strane Disney, pokušava vratiti što više svoje nekadašnje imovine, a čini se ispravno da jedan od njih bude i Conan.

Ono što bi nas ljubitelje filma moglo veseliti je upravo ovo što možete vidjeti na slici ispod

Marvel vratio prava na Conan the Barbarian!

Da, da, dobro ste vidjeli. Conan se udruživao s nekim od najvećih Marvel superjunaka, mnogima najpoznatijih preko velikih ekrana.

Ovaj povratak Conana bi, možda mogao, napokon ponuditi neke nove, dostojne, avanture na velikim ekranima. Nakon što je prvi film postao klasik, filmska franšiza je bila u konstantnom opadanju, a pogotovo nakon otkazivanja Conan the Conqueror, negdje sredinom 80′, te vrlo lošim prikazom Jason Momoa u 2011 Conan the Barbarian. Iako je bilo planova o novom Schwarzenegger nastavku zvanom The Legend of Conan, projekt je otkazan prošle godine. Iako trenutno nema nikakvih vijesti o novoj filmskoj adaptaciji, sama činjenica da se stripovska serija vraća u Marvel, gradi vrlo dobre osnove da vidimo Conana u Marvel filmskom svemiru.

Recite nam, biste li voljeli vidjeti Conana ponovno na velikim ekranima?

Similar Posts