Avengers: Endgame nova izbrisana scena - Thanos napada Hawkeye i Black Widow na Vormiru [Video]

Avengers: Endgame nova izbrisana scena – Thanos napada Hawkeye i Black Widow na Vormiru [Video]

Na internet je procurila nova Avengers: Endgame izbrisana scena koja prikazuje alternativnu verziju događaja na Vormiru u kojoj Thanos napada Hawkeyea i Black Widow.

Kao što smo napisali u prošlom članku s izbrisanom scenom, Avengers: Endgame je fenomen koji nastavlja davati čak i nakon više od šest mjeseci od svog izlaska. Prvo smo imali prilike vidjeti izbrisanu scenu koja uključuje susret Tonyja Starka i odrasle Morgan Stark u Soulworldu, nakon toga smo dobili izbrisanu scenu ponovnog susreta Tonyja i Petera, te sada ovu, treću izbrisanu scenu iz Avengers: Endgame filma, koja sadrži Hawkeyea, Black Widow i Thanosa.

Nakon izlaska Avengers: Endgame, tvorci filma su otkrili da je postojala alternativna verzija Vormira gdje su Hawkeye i Black Widow bili napadnuti od strane Thanosa i njegove vojske kada su došli do mjesta koje drži Soul Stone. Međutim, rečeno je da im je bilo užasno teško zamisliti tu scenu i prenijeti na veliko platno. Ali sada, zahvaljujući ovaj izbrisanoj sceni, mi znamo kako se to trebalo odviti.

I dok je ova alternativna verzija smrti Black Widow bila tužna za vidjeti, nije toliko dirljiva kao ona što je dospjela u film, koju smo svi imali prilike vidjeti na velikom ekranu kada je film izašao. Ova se scena odvija na sličan način s Hawkeye i Black Widow koji razmišljaju i svađaju se oko toga tko bi trebao biti žrtvovan. Osim toga što je ovdje njihova diskusije prekinuta dolaskom Thanosa i njegove vojske. Tijekom bitke s Thanosom i njegovom vojskom, Black Widow je ranjena i dok vidi kako se Thanos približava Hawkeyeu vjerojatno kako bi ga dovršio, ona skoči u smrt time spasivši Hawkeyea kao i osiguravajući mu Soul Stone.

Pogledajte novu Avengers: Endgame izbrisanu scenu koja sadrži Hawkeyea, Black Widow i Thanosa:

Koja vam je verzija ovog događaja bolja, original iz filma ili ova izbrisana Avengers: Endgame verzija?

Similar Posts