Glasine kažu da Sony razvija Spider-Woman film s Alicjom Vikander u glavnoj ulozi

Glasine kažu da Sony razvija Spider-Woman film s Alicijom Vikander u glavnoj ulozi

Ranije ovog tjedna otkriveno je da Sony razvija novi film svog Marvelovog svemira, koji dolazi u kina 08. listopada 2021. godine. Naravno, fanovi diljem svijeta su započeli spekulacije koji bi to film mogao biti, Madame Web spin-off, film fokusiran na Kraven the Hunter, ili su se napokon odlučili kapitalizirati na Sinister Six. Nepotrebno je reći da u Spider-Verseu ima puno likova koji bi mogli dobiti vlastiti film, a sada nam stižu glasine da bi to ipak mogao biti solo Spider-Woman film.

Samo da razjasnimo, ni Sony ni Marvel nisu službeno potvrdili da razvijaju Spider-Woman film, a kamoli da je Alicjom Vikander u glavnoj ulozi.

Prema The Illuminerdi, Sony navodno razmatra Michelle MacLaren – koja je u prošlosti radila na epizodama serija The Walking Dead, Game of Thrones, Breaking Bad i drugima – za redateljicu Spider-Woman filma. Što je možda još važnije, oni javljaju da se Tomb Raider i Ex Machina zvijezda Alicia Vikander razmatra za ulogu Jessice Drew, aka Spider-Woman.

Ulazeći u Marvelov svemir 1977. ljubaznošću Marvel Spotlight # 32, Jessicu Drew stvorili su Archie Goodwin, Sal Buscema, Jim Mooney i Marie Severin. Kako priča ide, Jessicin vlastiti otac ubrizgao joj je serum napravljen od rijetke paukove krvi. Nakon toga smještena je u genetski akcelerator koji je promijenio njezin DNK. Izlaskom iz aparata, Jessica je otkrila da i ona ima moći, nešto drugačije od još jednog prijateljskog pauka iz susjedstva, kao i sposobnost ispucavanja otrova s ​​vrhova prstiju. Ako vam ovo zvuči slično poput Miles Moralesa, treba također dodati da je Jessica naoružana feromonskom sekrecijom koju može iskoristiti kako bi primamila svoj plijen.

Za sada nisu dostupni detalji o Sony / Marvel filmu predviđenom za 08. listopada 2021. godine.

Druge je zanimalo i ovo...