Nove slike sa seta filma ‘Jurassic World: Dominion’ daju nam pogled na dinosaure

Nove slike sa seta filma ‘Jurassic World: Dominion’ daju nam pogled na dinosaure

Nove slike iz Jurassic World: Dominion objavljene su istovremeno s izvještajem New York Timesa o smjernicama COVID-19, a slijede ih glumac i posada. Iako ovo nisu prve slike iz Jurassic World: Dominion (zvijezde franšize Laura Dern i Sam Neill su imali tu čast), one uključuju 100% više dinosaura od prethodnih slika.

Universal Pictures (preko Instagrama Jurassic World) u petak su podijelili nove fotografije sa snimanja trećeg filma Jurassic World. Postoje tri fotografije na kojima jedna prikazuje člana ekipe kako snima zvuk dok dva glumca (mogu li to biti Bryce Dallas Howard i Chris Pratt?) Prolaze kroz šumu, a druga prikazuje člana posade kako pregledava neke praktične dječje dinosaure i treća prikazuje poseban salon “Green Zone” koji je postavljen za glumce koji se zadržavaju za vrijeme stanke i koji također slijede nove zdravstvene i sigurnosne smjernice za snimanje.

Jurassic World: Dominion je predviđen za puštanje 11. lipnja 2021. Pogledajte još fotografija sa snimanja trećeg filma Jurassic World u nastavku.

Druge je zanimalo i ovo...