Silver Surfer - FILM u izradi! - Svijet filma

Marvel Studios pravi Silver Surfer Origin film

Marvel Studios razvija Silver Surfer origin film koji će pratiti Norrin Radda dok obavlja poslove za Galactusa! Hollywood je i službeno podbacio s Fantastic 4 serijama filmova, a time i sa Silver Surferom. Ako se sjećate, Doug Jones je glumio lika u filmu Fantastic 4: Rise of the Silver Surfer i to baš nije bilo dobro.

Sada nam stižu vijesti da Marvel Studios razvija Silver Surfer origin film koji je napokon stigao u njihov posjed nakon završenog dogovora Disney/Fox. Ovo će biti prvi puta da Silver Surfer dobiva svoj igrani film i s odlaskom mnogih Marvelovih likova nakon Avengers: Endgame netko mora ponijeti štafetu.

Silver Surfer - FILM u izradi! - Svijet filma

Ako se napravi kako treba, Silver Surfer bi mogao postati još jedan kultni Marvelov lik u MCU, slično poput Iron Mana. Prema izvještajima, ovaj origin film bi trebao biti fokusiran na Norrin Radda koji obavlja svoje dužnosti kao Galactusov izaslanik i odvijat će se većinom u svemiru. Nadamo se da bi mogli dobiti Silver Surfer i Guardians of the Galaxy crossover film u budućnosti.

Silver Surfer je imao svoj debi u filmu Fantastic Four: Rise of the Silver Surfer iz 2000 godine, gdje ga je glumio Doug Jones, a glas mu je dao Laurence Fishburne. Fox je zaposlio J. Michael Straczynski da radi na skripti za Silver Surfer spinoff film, ali nakon razočaravajućeg rezultata Fantastic Four: Rise of the Silver Surfer, na kino blagajnama, ništa nije bilo od te ideje.

Onda, tu su i vijesti da Marvel Studios razvija Fantastic 4 film. Čini se da Marvel Studios planira da Fantastic 4 i Silver Surfer preuzmu nasljeđe od Avengersa.

Marvel Studios je u svom filmskom svemiru do sada imao vrlo velikih uspjeha i dao nam neke fantastične filmove, a sada se nadamo da to isto mogu ponoviti i s Fantastic 4 i  Silver Surferom. Kada budemo imali neke nove informacije o ovim filmovima izvijestit ćemo vas.

Druge je zanimalo i ovo...