Chris Evans o povratku kao Kapetan Amerika: “Nikad ne reci nikad.”

Chris Evans o povratku kao Kapetan Amerika: “Nikad ne reci nikad.”

Nakon dugog i trnovitog puta, priča o Kapetanu Americi (Chris Evans) došla je do svog zaključka u Avengers Endgame ranije ove godine, kada je, nakon što je odigrao veliku ulogu u zaustavljanju zlog titana Thanosa, vratio natrag na vrijeme da vrati Infinity Stonese i na povratku, odlučio je krenuti drugim putem i ponovno se vratiti svojoj dami Peggy Carter (Hayley Atwell) i isprobati nešto iz tog mirnog života, izvan bojnog polja, što mu je i, sada već pokojni, Tony Stark (Robert Downey Jr.) savjetovao.

Unatoč praktično savršenom odlasku, teško je ne zapitati se hoće li Chris Evans ikada razmišljati o povratku svojoj sada već ikoničnoj ulozi, pogotovo jer je njegov lik još uvijek vrlo živ u prošlosti i sadašnjosti vremenske crte Marvel Filmskog Svemira. Ne možemo si pomoći a da ne zamislimo Kapetana u novoj avanturi koja je ponovno smještena u prošlost, a da ne spominjemo malj Mjölnir kojeg je koristio u Endgame. Iako je i Mjölnir vratio zajedno sa Stonesima, te Mjölnir kao takav više ne postoji u glavnom MCU timelineu, već je sigurno da ćemo legendarni malj opet vidjeti u rukama Natalie Portman, odnosno Jane Foster u nadolazećem filmu Thor: Love and Thunder. Ako mogu vratiti Mjölnir zbog Jane, sigurno bi našli neki način i za Kapetana jer to ponovo vidjeti nikako ne bilo na odmet.

Sam Evans poprilično je siguran od objavljivanja filma kako je zadovoljan kako su priveli kraju Stevea Rogersu i spreman je krenuti na nove projekte koji ga uzbuđuju, međutim, rekavši to, zvuči kao da su vrata su za mogući povratak ipak malo otvorena ako dođe do prave ideje.

Chris Evans o povratku kao Kapetan Amerika: “Nikad ne reci nikad.”

U opsežnom razgovoru sa zvijezdom Marvela i dugogodišnjom prijateljicom Scarlett Johansson (Black Widow), u sklopu Varietyjevih intervjua s glumcima, Evans je o mogućem povratku kao Kapetan rekao: “Nikad ne reci nikad”, ali kad je pritisnut, dodao je:

“Nije teško ne, ali nije ni sigurno da. Postoje i druge stvari na kojima trenutno radim. Mislim da je Cap imao tako škakljiv posao da zaustavi slijetanje, a mislim da su napravili jako lijep posao dopuštajući mu da završi svoj put. Ako ćete ga ponovo posjetiti, to neće biti novčani ulov. To ne može biti samo zato što publika želi biti uzbuđena. Što otkrivamo? Što dodajemo u priču? Mnogo bi se stvari moralo spojiti.”

Možda je glupo pitanje, ali želite li vidjeti Evansa ponovno u Kapetanovoj vojnoj uniformi?

Similar Posts