Svi remake i reboot filmovi koji dolaze u 2019. godini

Svi remake i reboot filmovi koji dolaze u 2019. godini

I dok i dalje svake godine ima dosta novih originalnih filmova, činjenica je da remake i reboot filmovi vladaju kino blagajnama, uz nastavke. 

U ovom vam članku donosimo sve reboot i remake filmove koji nam dolaze u 2019. godini. Ovih filmova će biti još više nego u 2018. što ne možemo reći da nas previše raduje. Hoće li koji od tih filmova biti bolji od svojih predaka ili barem generalno gledljiv, ostaje vidjeti.

U nastavku pogledajte sve reboot i remake filmove u 2019. godini.

The Upside

The Upside (2017)

Datum izlaska: 11. siječanj 2019

Žanr: Komedija, drama

Redatelj: Neil Burger

Glumci: Nicole Kidman, Kevin Hart, Bryan Cranston

Ukratko: Komedijski pogled na odnos između bogatog čovjeka s kvadriplegijom i nezaposlenog čovjeka s kriminalnim dosjeom koji je unajmljen da mu pomogne.

The Upside je prvobitno trebao izaći prošle godine, ali zbog kontroverzi oko Harvey Weinsteina, tvrtka Weinstein ga je izvukla iz kalendara. STX Entertainment i Lantern Entertainment su se kasnije udružili za distribuciju filma. The Upside je treći remake francuskog filma The Intouchables (nakon indijskih i argentinskih adaptacija).

What Men Want

Datum izlaska: 08. veljače 2019

Žanr: Komedija, fantazija, romantika

Redatelj: Adam Shankman

Glume: Taraji P. Henson, Wendi McLendon-Covey, Pete Davidson

Ukratko: Žena je izbačena iz svoje profesije od strane muških sportskih agenata, ali dobiva neočekivanu prednost nad njima, kada razvije sposobnost da čuje njihove misli.

Godine 2000. gledali smo kako je Mel Gibson stekao sposobnost da čuje ženske misli o tome što žene žele. Sada se stolovi okreću gotovo dva desetljeća kasnije, a Taraji P. Henson stječe sposobnost da čuje muške misli u remakeu, What Men Want.

Dumbo

Svi remake i reboot filmovi koji dolaze u 2019. godini

Datum izlaska: 29. ožujak 2019

Žanr: Animacija, obiteljski, fantazija

Redatelj: Tim Burton

Glume: Eva GreenDanny DeVito, Colin Farrell, Michael Keaton

Ukratko: Remake animiranog Disney filma, “Dumbo”, u kojem mladi slonić, s izrazito velikim ušima, razvija mogućnost letenja.

U 64. minute Dumbo je jedan od najkraćih Disneyjevih filmova. Dakle, nepotrebno je reći da bi istoimeni live remake morao poduzeti korake kako bi ispričao dužu priču, a sudeći po trailerima, Disney je to uspio učinkovito.

Pet Sematary

Svi remake i reboot filmovi koji dolaze u 2019. godini

Datum izlaska: 05. travanj 2019

Žanr: Horor

Redatelj: Kevin Kölsch, Dennis Widmyer

Glume: Jason Clarke, John Lithgow, Amy Seimetz

Ukratko: Na temelju horor romana Stephena Kinga, Pet Sematary prati dr. Louis Creed (Clarke), koji se nakon preseljenja sa svojom ženom Rachel (Seimetz) i njihovih dvoje djece iz Bostona u ruralni Maine otkriva tajnovito groblje skriveno duboko u šumi blizu njihovog novog doma. Kad ih tragedija zadesi, Louis se okrene svom neobičnom susjedu, Jud Crandallu (Lithgow), pokreće opasnu lančanu reakciju koja oslobađa neizrecivo zlo s užasnim posljedicama.

Pet Sematary je jedan od najpoznatijih Stephenovih romana, a prva filmska adaptacija izašla je 1989., šest godina nakon objavljivanja knjige. S obzirom na uspjeh mnogih nedavnih adaptacija Kinga, posebno IT, nije ni čudo da je Paramount Pictures konačno dao zeleno svjetlo novoj verziji Pet Sematarya krajem 2017.

Hellboy

Datum izlaska: 12. travanj 2019

Žanr: Akcija, avantura, fantazija

Redatelj: Neil Marshall

Glume: Milla Jovovich, David Harbour, Ian McShane

Ukratko: Pravljen prema stripu od Mike Mignola, Hellboy, uhvaćen između svjetova nadnaravnog i ljudi, bori se s drevnim čarobnjakom željnim osvete.

Hellboy III nije bio u stanju izaći u kina, ali nova verzija Big Reda uskoro će se prikazati na velikom ekranu, ona u kojoj glumi David Harbour. Ovaj Hellboy bi trebao biti tamnija i užasnija verzija Dark Horse Comics imovine u odnosu na Guillermo del Toro filmova, iako to ne biste saznali iz trailera.

The Hustle

The Hustle (2019)

Datum izlaska: 10. svibanj 2019

Žanr: Komedija

Redatelj: Chris Addison

Glume: Anne Hathaway, Rebel Wilson, Tim Blake Nelson

Ukratko: Za sada još nema informacija o radnji osim da se radi o ženskoj verziji filma Dirty Rotten Scoundrels.

Remake komedije iz 1988. godine, ‘Dirty Rotten Scoundrels’, u kojoj se dvije neumoljive varalice upuste u natjecanje ‘gubitnik napušta grad’.

Similar Posts