Avengers Endgame teorija: dovodi Adam Warlocka u Endgame

Avengers Endgame teorija: dovodi Adam Warlocka u Endgame

Stigla nam je nova Avengers: Endgame teorija, koja kaže kako bi Adam Warlock mogao igrati veliku ulogu u posljednjem filmu Faze 3. 

Adam Warlockova sijena se već dugo vremena nadvija nad Marvel Filmski Svemir, još od kada ga je James Gunn ubacio u post-credit scena Guardians of the Galaxy 2. Očekuje se da Adam, koji je važan dio Infinity War stripova, ima veliku ulogu u budućnosti MCUa, ali hoće li biti dodatno prikazan u Avengers: Endgame? Nova teorija kaže da bi on i Vision mogli igrati vrlo veliku ulogu u tom filmu i u pripremanju Faze 4.

THANOS ĆE MOŽDA IZGUBITI, ALI INFINITY STONES OSTAJU

Avengers Endgame teorija: dovodi Adam Warlocka u Endgame

Do sada je većina fanova čula razne teorije kako će Thanos biti poražen u Endgame. Neke teorije spominju putovanje kroz vrijeme, dok druge spominju Quantum Realm, a treće vjeruju da je rješenje u Soul Stone koji prema njima sadrži duše pola svemira. Koja god od ovih teorija se pokaže točnom ili se pojavi nešto novo, Thanos će gotovo sigurno biti poražen, međutim ostaje sljedeći problem: Infinity Stones.

Kao što su Wong i Doctor Strange objasnili u Avengers: Infinity War, šest kamenja je razbacano i izgubljeno diljem svemira. Dok god su bili izgubljeni, svemir je bio siguran, ali Thanos je to promijenio ujedinivši ih. Sada što god da se dogodi, Kamenje će predstavljati veću prijetnju nego ijedan budući Marvelov negativac. Ali kako će jednostavni ljudi poput Avengersa znati što napraviti s njima? Neće, ali Vision bi mogao.

VISIONOV INFINITY STONE JE ODGOVOR ZA ENDGAME

Avengers Endgame teorija: dovodi Adam Warlocka u Endgame

Prošlo je neko vrijeme od kada su Mind Stone u Lokijevom žezlu analizirali Tony Stark, Bruce Banner i JARVIS. Kako bi fanove podsjetili na to u Avengers: Infinity War, Bruce Banner je objasnio kako bi Vision mogao preživjeti vađenje kamena.

U Infinity War filmu Vision je prošao kroz mnogo toga, ali također smo saznali da se on i njegov Mind Stone razvijaju. Thanos i njegov Black Order dolaze po Infinity Stones i Vision želi maknuti i uništiti Mind Stone, kako bi zaustavio Thanosa u njegovom naumu. Dok su u Wakandi i razgovaraju o tome hoće li micanje kamena iz Visionove glave ubiti ga, Bruce Banner objašnjava da postoji vrlo dobra šansa da će Vision preživjeti. On pojašnjava:

“Tvoj um se se sastoji od složenog konstrukta slojeva. JARVISa, Ultrona, Tonyja, mene, Kamena. Svi oni spojeni zajedno, svi oni uče jedni od drugih… ako mi izvadimo Kamen, tamo i dalje ostaje još puno Visiona. Možda i najbolji dijelovi.”

Drugim riječima, Vision je bio most između ljudi, kozmičke moći Infinity Stonesa i kako je rečeno u Age of Ultron, inteligencija koja živi unutar Mind Stonea. Sve ono što priprema Visiona savršenim instrumentom za davanje novog doma Infinity Stonesima, ako Endgame riješi taj problem na isti način kako su ga riješili i u stripovima…

TEORIJA: ADAM WARLOCK JE NAPOKON ROĐEN NA PRAVI NAČIN

Avengers Endgame teorija: dovodi Adam Warlocka u Endgame

Sada kada je to rečeno, već je postojalo dosta teorija koje su govorile kako Vision preuzima ulogu Adam Warlocka u MCU. Međutim, to bi također moglo da je moguće dati Infinity Stones drugim likovima kako bi im uzeli dušu, slično kako je to Warlock radio u stripovima. Warlock ima Soul Stone ugrađen u svoju glavu i onda skuplja razbacano kamenje kako bi ih predao pravoj duši, dopuštajući im da, “žive svoje individualne živote. Pišu svoje osobne sudbine.”

To bi moglo značiti da su Infinity Stones nakon Avengers: Endgame svi živa bića i time uvedu Adam Warlocka u MCU. Međutim, ima nekoliko problema s tom teorijom. Pod jedan, Russo braća kažu da Warlock neće biti u Endgame, zato što oni ne žele napraviti direktnu adaptaciju stripovske priče, što u potpunosti ima smisla. Međutim, puno toga se promijenilo, pogotovo nakon što je Guardians of the Galaxy 3 stavljen na čekanje.

Uz to, Russo braća su poznata po bacanju dezinformacija. Kao primjer, Avengers: Endgame je pogođen kao naziv filma gotovo na samom početku, ali redateljski duo je rekao kako to nije slučaj i da naziv nije spomenut tijekom Infinity Wara. Očigledno, oni nisu mogli izaći i reći da to je naziv u to vrijeme, to bi razotkrilo cijelu njihovu tajnu. Moguće da rade to isto s Adam Warlockom u Avengers: Endgame, morat ćemo još malo pričekati kako bi saznali.

Zamislite ovo, kraj Endgame filma, Thanos pobijeđen, svemir spašen. Infinity Stones promijenjeni iz oružja u živa bića koja imaju šansu pronaći svoju sudbinu. Možda bi zagriženi fanovi mislili da to nije dovoljno dobar kraj filma. A onda bi vidjeli kako jedan svijetleći kamen, narančaste boje kreće prema zlatnim planetima the Sovereign, koje smo imali prilike upoznati u Guardians of the Galaxy Vol. 2.

Infinity Stone koji se pomiče sa svrhom koja bi jedino mogla značiti da je pronašao savršenog partnera i domaćina. Domaćina koji se nalazio u zlatnoj čahuri koju je Ayesha upotrijebila za stvaranje savršenog djeteta, Adama. Domaćina koji, nakon što primi kamen u čelo, se napokon budi. U tom procesu, daje svim Marvelovim fanovima do znanja da je Adam Warlock primio kamen i započinje njegovo pojavljivanje u sljedećoj fazi Marvelovog kozmičkog svemira.

To je još uvijek samo teorija, ali bilo bi strašno gubljenje ako sve vrijeme provedeno u istraživanju Visionove povezanosti s Mind Stoneom ne bi dovelo do takve isplate i ako bi mu se također uskratilo mogućnost da vrati svoj dar života. Čak i ako James Gunn ne pravi Guardiansa 3, očekivao je da će, kada je uveo Adama kao zadirkivanje nakon post-credit scena Guardiansa 2. I Gunn je još uvijek pravio film Guardians 3 koji su braća Russo trebala postaviti sa svojim Avengers: Endgame.

Nama je ovo jedna od dražih teorija za Avengers: Endgame i nadamo se da će se upravo nešto tako i ostvariti.

Similar Posts