Keanu Reeves postaje Moon Knight za MCU u novoj fantastičnoj fanovski slici

Keanu Reeves postaje Moon Knight za MCU u novoj fantastičnoj fanovski slici

John Wick zvijezda Keanu Reeves postaje Marc Spector i oblači se kao Moon Knight za MCU u novoj fantastičnoj fanovskoj slici. Za sada još nema vijesti o tome koga Marvel Studios planira izabrati za ulogu Moon Knighta u MCU na nadolazećoj Disney+ streaming platformi, ali ova nova fanovska slika prikazuje John Wick zvijezdu Keanu Reevesa u toj ulozi. Sve od kada je Moon Knight serija najavljena, fanovi su konstantno sugerirali tko bi po njima mogao biti Marc Spector u MCU. Dva glavna favorita među fanovima su Andrew Garfield i Keanu Reeves. Ovaj drugi se još više počeo spominjati nakon što je Kevin Feige spomenuo da bi volio dovesti Keanu Reevesa u MCU.

Nova fanovska slika digitalnog umjetnika “britedit” uzima Keanu Reevesa i stavlja ga u Moon Knightov ikonični crno bijeli oklop. Ova slika je uzela Keanu Reevesa iz jednog od John Wick postera kako bi ga prikazala malo natučenim. Oklop je nevjerojatno taktičan i izgleda kao da bi mogao primiti neko opako kažnjavanje. Druga slika na Instagram objavi ispod zamišlja kako bi realistični pogled na Moon Knightovu masku u MCU mogao izgledati.

U nastavku pogledajte kako bi Keanu Reeves mogao izgledati kao Moon Knight u Marvelovom Filmskom Svemiru, a i ne zaboravite pogledati i drugu odličnu sliku.

Jel biste voljeli vidjeti Keanu Reevesa kao MCU Moon Knighta?

Similar Posts