Quentin Tarantinov ‘Manson’ izlazi na 50tu obljetnicu smrti Tate Ubojstava

Dugo čekanje do izlaska Quentin Tarantinovog novog filma upravo počinje, a završava se na 50tu godinu smrti Tate Ubojstava. 

Ljubitelji Quentin Tarantino su se pitali o čemu se radi njegov novi film, sve od kada je u srpnju objavljeno da će se projekt baviti Charles Mansonom i ubojstvima Manson obitelji. Redatelj je još više zaintrigirao sve kada je izjavio za IndieWire, da film “nije Charles Manson, nego 1969.” Odgovor na to nam je sada dao Vanity Fair, koji je pričao s nekim tko je pročitao skriptu.

Quentin Tarantinov 'Manson' izlazi na 50tu obljetnicu smrti Tate Ubojstava

Vanity Fair donosi službenu radnju: “Smješteno u Los Angeles u ljeto 1969, Tarantinov novi film se fokusira na muškog TV glumca koji je imao jednu hit TV seriju i koji želi uči u filmski svijet. Njegov pomoćnik – koji je i njegov dvojnik u filmovima – traži istu stvar. Grozno ubojstvo Sharon Tate i četvero njenih prijatelja, od strane Charles Manson kulta pratitelja, služi kao pozadina glavne priče.”

Odabir glumaca filma još nije potvrđen, ali razni izvori govore da je Tarantino razgovarao s Margot Robbie za ulogu Tate. Glumci poput Tom Cruise, Brad Pitt i Leonardo DiCaprio se svi uzimaju u izbor za glavnu ulogu, koju sada znamo da je ona od TV glumca koji traži veliku ulogu u Hollywoodu.

Sony je pobijedio druge dvije filmske kuće – Warner Bros. i Paramount – za prava distribucije Tarantinovog novog filma. Tarantino je navodno tražio studio koji će najbolje moći izdati njegov film internacionalno, kao i udovoljiti njegovim velikim zahtjevima, koji navodno uključuju i veliku budžet za film. Prema nekim glasinama, budžet filma je oko $100 milijuna.

Osim toga, Tarantino je tražio prvu zaradu od filma, što znači da će dobiti dio zarade filma prije nego ona bude oporezivana. Također je zatražio i ‘final cut’ filma, što je kako se čini preplašilo neke studije, ali Sony s time nije imao problema.

Potvrđeno je da će se i producent Harry Pottera, David Heyman, pridružiti Tarantinovom filmu kao producent.

Redatelj je odlučio da datum izlaska filma bude na 50tu obljetnicu Tate ubojstava, što je pogodno s obzirom na to da se film djelomično veže za tu priču, a datum izlaska je 09. kolovoz 2019 godine.

Similar Posts