12 Novih Avengers: Endgame postera likova

12 Novih Avengers: Endgame postera likova

Imamo još jednu seriju novih postera za Avengers: Endgame. Marvel je mjesecima bio vrlo miran u odnosu na njihov najnoviji film, jer su očito željeli zadržati sve svoje tajne netaknute sve do otvaranja. Iako još uvijek vrlo dobro obavljaju posao ne dopuštajući nam da znamo previše, oni u velikoj mjeri povećavaju marketinške napore samo nekoliko tjedana nakon debija u kinu. Sada imamo desetak novih plakata s likovima, koji ističu heroje koji su preživjeli Thanosovo smrtonosno pucketanje.

Ovi internacionalni posteri u suštini prikazuju preostale heroje koji će se suprotstaviti Thanosu. Posteri uključuj Iron Man, Captain America, Thor, Black Widow, Hawkeye, Bruce Banner, Captain Marvel, Ant-Man, Rocket, Nebula, War Machine i Okoye. Ima i drugih likova, poput Valkyrie, ali nije pretjerano jasno još kako će se ona uklopiti u radnju filma. Također je važno za primjeriti da je na posteru i Bruce Banner, a ne Hulk. Mi znamo da će se veliki zeleni pojaviti ovog puta, ali opet, Marvel pokušava zadržati iznenađenja skrivena koliko god je moguće.

Osim toga, čini se da ne možemo saznati puno više iz tih postera. Prošla runda postera koje je studio izazvala je više uzbuđenja, jer su bili jasno podijeljeni između onih koji su umrli i onih koji su preživjeli. U ovom slučaju, samo dolijevaju malo više ulja na vatru, koja je dosegla usijanje kada su karte za Avengers: Endgame krenule u prodaju.

U nastavku pogledajte nove postere likova iz filma Avengers: Endgame, koji se čine spremni za Kozmički zadatak

Similar Posts