Fantastic Beasts 3 kreće u produkciju, J.K. Rowling seli priču u Brazil

Fantastic Beasts 3 dobio datum izlaska

Fantastic Beasts serija filmova ne osvaja kino blagajne kako su to činili Harry Potter filmovi prije nje, ali ti ne znači da ih ipak ne zarađuje ili da nema fanove koji se raduju sljedećem nastavku. Oni fanovi koji se nadaju objašnjenu bombe na kraju filma The Crimes of Grindelwald morat će čekati malo duže, jer je treći dio franšize napokon dobio datum izlaska, a on je 12. studeni 2021. godine.

To smješta treći dio Fantastic Beasts franšize malo iza predviđenog datuma, jer su prva dva filma došla s godinu dana razmaka, a da ih je trojka pratila, trebala je izaći u studenom 2020, a ne cijelu godinu poslije.

Fantastic Beasts 3 dobio datum izlaska

Ovih dodatnih godinu dana može biti iz raznih razloga. Međutim, možemo biti sigurni da ovih godinu dana nije zbog velikih promjena franšizine planirane strukture. Ova najava datuma također potvrđuje da će Fantastic Beasts franšiza i dalje imati pet filmova kako je u startu planirano.

Postojala su pitanja hoćemo li i dalje dobiti svih pet filmova u Fantastic Beasts seriji nakon posljednjeg filma, Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald, koji je postao film s najmanjom zaradom u cijeloj Čarobnjačkoj filmskoj franšizi. Postao je prvi film koji je u Americi zaradio ispod $200 milijuna i prvi koji je zaradio manje od $700 milijuna diljem svijeta.

Naravno, “ispod očekivanog” za Čarobnjački Svijet je relativan pojam. Film je i dalje zaradio više od $650 milijuna diljem svijeta i bio je u top 10 filmova 2018. godine po zaradi.

Similar Posts