‘Sonic The Hedgehog’: prvi pogled na Jim Carreyja kao Dr. Robotnik

‘Sonic The Hedgehog’: prvi pogled na Jim Carreyja kao Dr. Robotnik

Nova slika iz Paramountovog Sonic the Hedgehog filma nam donosi prvi pogled na Jim Carreyja kao zlikovca Dr. Robotnika. Kasnije ove godine, Sonic the Hedgehog će jurnuti u kina u novom igranom filmu od Paramount Pictures. I dok studio tek treba prikazati trailer za ovaj vrlo očekivani film, fanovi Sonica sada su dobili prvi pogled na Jim Carreyja kao glavnog zlikovca filma zahvaljujući novim procurjelim slikama.

Ispod možete vidjeti Jim Carreyja kao Dr. Robotnika:

Službeni sinopsis filma tek treba biti objavljen. Poznato je da će Sonic the Hedgehog pratiti šerifa malog gradića Tom Wachowski i titularnog lika dok kreću na put u San Francisco u utrci za oporavak plavih ježevih prstenova prije nego ih se negativac Dr. Robotnik dokopa. Westworld glumac James Marsden također glumi, zajedno s Benom Schwartzom koji daje glas filmovom Sonicu.

Prema ovoj objavi, čini se kako bi danas mogao doći i prvi trailer filma, pa ćemo vjerojatno znati više o tome što očekivati od njega.

Redatelj filma je Jeff Fowler prema skripti od Patrick Casey, Josh Miller i Oren Uziel, u Sonic the Hedgehog također glume Tika Sumpter kao Mrs. Wachowski, Lee Majdoub kao Stone i Frank C. Turner kao Crazy Carl. Adam Pally, Natasha Rothwell, Neal McDonough, Debs Howard, and Elfina Luk također glume u za sada ne otkrivenim ulogama. Batman v Superman: Dawn of Justice kompozitor Tom Holkenborg, a.k.a. Junkie XL, pravi glazbu za film.

Similar Posts