'Godzilla vs Kong' će izgleda izaći direktno na streaming, Netflix i HBOMax se nadmeću za pravo na prikazivanje

‘Godzilla vs Kong’ će izgleda izaći direktno na streaming, Netflix i HBOMax se nadmeću za pravo na prikazivanje

Pojavile su se turbulentne novosti da će Godzilla vs Kong, koji bi Warner Bros trebao objaviti na velikom ekranu, zapravo biti orebačen na streaming. Iznenađenje.

THR izvještava večeras, a potvrdili smo i sa izvorima, da je Netflix ponudio više od 200 milijuna dolara za film u režiji Adama Wingarda, ali WarnerMedia ga je blokirao i navodno je u pregovorima s Legendaryjem kako bi tu značajku odnio na HBO Max; Warners ima 25% udjela u filmu, Legendary 75%. Dogovor o HBO Maxu, s mogućim kino izdanjem sličnom predstojećem eksperimentu studija s Wonder Woman 1984, ne bi bio na odmet.

Glasnogovornik Warner Brosa je rekao, “Planiramo izdati Godzillu vs. Kong u kina sljedeće godine prema rasporedu. ”Taj je datum 21. svibnja 2021., okvir prije vikenda za Dan sjećanja.”

Godzilla Kong: Skull Island, prva dva filma u Legendary franšizi, dobro su prošli, zaradivši 524,9 milijuna dolara, odnosno 566,6 milijuna dolara. Međutim, treći film, Godzilla: King of the Monsters, zaradio je 386,6 milijuna dolara. Unatoč tome, sva tri su bila uspješna u Kini. Sve zajedno, trio je zaradio 1,478 milijardi dolara, a Kina se pobrinula za 26% ukupni bruto.

Druge je zanimalo i ovo...