Black Adam dobio redatelja, The Rock komentira

Dwayne Johnsonov Black Adam film se napokon počeo razvijati u dobrom smjeru, jer je film upravo izabrao svog redatelja. Jaume Collet-Serra, koji je nedavno radio s The Rockom na Disney’s Jungle Cruise, je sada napokon izabran da radi na ovom novom naslovu iz DC Films. Ovaj film je već duže vrijeme u paklu produkcije, a Johnson je već godinama povezan s tom ulogom. Sada, na sreću svih ljubitelja DC filmova, stvari su se počele odvijati prema naprijed.

Čini se kako su glavni iz Warner Brosa. bili jako zadovoljni onime što je Jaume Collet-Serra napravio na filmu Jungle Cruise, te su se odlučili odabrati ga za redatelja. Interesantno, on je davno prije James Gunna bio jedan od prvi izbora za Suicide Squad 2 film.

S druge strane, Dwayne Johnson je već godinama povezan s likom Black Adam, a originalna ideja je bila da se taj lik pojavi u filmu Shazam! kao glavni negativac filma. Međutim, u nekom trenutku razvoja se odlučilo da se da ovom liku njegov solo film, prije nego ga se suprotstavi alter egu Billy Batsona. Warner Brosu. je ovaj film navodno sada prioritet, nakon što su čekali vidjeti kakav će uspjeh na kino blagajnama polučiti Shazam. Film je bio dobro prihvaćen od kritike, kao i dobrog dijela publike, te je zaradio diljem svijet $367 milijuna na kino blagajnama. I dok se te brojke zapravo čine poprilično male za jedan superherojski film, čini se kako su iz WBa zadovoljni, s obzirom na to da je film imao nešto manji budžet ($100 milijuna).

Dwayne Johnson kaže da 'Black Adam' započinje snimanje za približno godinu dana

Pogledajmo sada što The Rock ima za reći na taj izbor:

“Cool vijesti oko najave Španjolskog filmaša, Jaume Collet-Serra kao mog redatelja za DC BLACK ADAM.”

Jaume i ja smo radili posljednje dvije godine praveći, DISNEY’S JUNGLE CRUISE – i ja sam bio vrlo impresioniran njegovom strasti, radnom etikom, stilom, vizijom, tonom i kvalitetom.”

Njegovu cijeli objavu i poruku pogledajte ispod

Black Adam za sada još nema datum izlaska, ali ako se uskoro dogodi, moguće je da ćemo sljedeći puta kada vidimo Shazama! vidjeti ga u borbi protiv svojeg glavnog neprijatelje, Black Adama.

Similar Posts