Fanovi su vrlo zainteresirani za budućnost Marvelovog Filmskog Svemira, pogotovo onu koja se odnosi na Disney+, gdje će po prvi puta donijeti glavne likove franšize na male ekrane. I dok je Marvel Television imala konstantnu pojavu na platformama poput ABC, Netflix i Hulu, ove nove serije će nadgledati direktno Marvel Studios i njihov šef Kevin Feige. A sada smo dobili prvi pogled na Loki seriju u kojoj će svoju ulogu reprizirati Tom Hiddleston.

Za sada nema puno informacija o ovoj seriji, osim hrpe glasina, ali Feige osobno se pojavio na investitorskom susretu Disneyja u travnju i otkrio detalje planove za Marvel Studios serije. Oni su otkrili logo, kao i dio konceptnih nacrta za seriju, ali je to je bilo ograničeno samo za investitore koji su bili na tom sastanku. Do sada.

Disney je otkrio službenu sliku s tog sastanka, uključujući i pogled na Feigea na pozornici dok otkriva nove nacrte za seriju. Pogledajte sliku ispod.

Logo nas podsjeća na tipografiju iz Journey Into Mystery serije stripova od Kieron Gillen u kojoj je Kid Loki bio protagonist. To ima smisla, s obzirom na glasine koje okružuju kažu da je ova serija inspirirana upravo tom fanovima omiljenom serijom stripova.

Ali jedno od interesantnijih otkrića s ove slike je Loki koji hoda niz prometnu ulicu, a iza njega vidimo filmski poster na kojem piše Jaws. To daje naslutiti da će se neki od događaja ove serije odvijati u 1975. godini, kada je Steven Spielbergov kultni klasik debitirao, te nam to potvrđuje da će serija zaista prolaziti kroz nekoliko vremenskih razdoblja, baš kao što  su glasine i govorile.

Za sada još nije poznato kada će Loki serija debitirati na Disney+, ali ova streaming platforma treba započeti s radom u studenom ove godine.