Tom Hiddlestonova 'Loki' serija će se vezati direktno na 'Doctor Strange' nastavak

Marvel otkrio prvi pogled na Loki seriju!

Fanovi su vrlo zainteresirani za budućnost Marvelovog Filmskog Svemira, pogotovo onu koja se odnosi na Disney+, gdje će po prvi puta donijeti glavne likove franšize na male ekrane. I dok je Marvel Television imala konstantnu pojavu na platformama poput ABC, Netflix i Hulu, ove nove serije će nadgledati direktno Marvel Studios i njihov šef Kevin Feige. A sada smo dobili prvi pogled na Loki seriju u kojoj će svoju ulogu reprizirati Tom Hiddleston.

Za sada nema puno informacija o ovoj seriji, osim hrpe glasina, ali Feige osobno se pojavio na investitorskom susretu Disneyja u travnju i otkrio detalje planove za Marvel Studios serije. Oni su otkrili logo, kao i dio konceptnih nacrta za seriju, ali je to je bilo ograničeno samo za investitore koji su bili na tom sastanku. Do sada.

Disney je otkrio službenu sliku s tog sastanka, uključujući i pogled na Feigea na pozornici dok otkriva nove nacrte za seriju. Pogledajte sliku ispod.

Marvel otkrio prvi pogled na Loki seriju!

Logo nas podsjeća na tipografiju iz Journey Into Mystery serije stripova od Kieron Gillen u kojoj je Kid Loki bio protagonist. To ima smisla, s obzirom na glasine koje okružuju kažu da je ova serija inspirirana upravo tom fanovima omiljenom serijom stripova.

Ali jedno od interesantnijih otkrića s ove slike je Loki koji hoda niz prometnu ulicu, a iza njega vidimo filmski poster na kojem piše Jaws. To daje naslutiti da će se neki od događaja ove serije odvijati u 1975. godini, kada je Steven Spielbergov kultni klasik debitirao, te nam to potvrđuje da će serija zaista prolaziti kroz nekoliko vremenskih razdoblja, baš kao što  su glasine i govorile.

Za sada još nije poznato kada će Loki serija debitirati na Disney+, ali ova streaming platforma treba započeti s radom u studenom ove godine.

Similar Posts